2777
2789
عنوان

مامانا بیاین لطفاً بچم داره راه میره

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چند وقتشه؟ درست تا هجده ماهگی تاخیر توی راه رفتن طبیعیه تپله بچه ت ؟ 

عزیزم دختر من ده ماهگی راه میرفت الان ک17 ماهشه هرکلمع ای بگیپ تکرار میکنه ولی جمله دوتایی نمیگه بنظرت وقت داره؟

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
عزیزم دختر من ده ماهگی راه میرفت الان ک17 ماهشه هرکلمع ای بگیپ تکرار میکنه ولی جمله دوتایی نمیگه بنظ ...

تا جایی که می‌دونم از 18 تا 24 ماهگی دو الی سه کلمه رو توی جمله باید بتونه به کار ببره نه عزیزم هنوز وقت هست خیلی هم خوب به حرف اومده به نظرم ولی هی به بچه نگید اینو بگو اونو بگو اینا برای بچه استرس آوره و ممکنه گفتار رو به تاخیر بندازه 

ده ماهشه وزنشم فک کنم ۱۰کیلو یا یکم بیشتر باشه

بچه من ده ماه و نیمه ست و نه کیلوعه یعنی با وجود اینکه توی نموداره و از بچه شما سبک تره ولی هنوز مستقل راه نمیره و باید همه جا رو بگیره و حرکت کنه 

نگران نباش اصلا هنوز وقت هست 

تا جایی که می‌دونم از 18 تا 24 ماهگی دو الی سه کلمه رو توی جمله باید بتونه به کار ببره نه عزیزم هنوز ...

ن اصلا فشاز نمیارم با بازی و شعر ..مثلا من میگم ی توپ دارم دخترم قلقلیشو میگع اینطوری باهاش بازی میکنم هرچیم ک میگیم تکرار میکنه خودش ولی جمله نه..خوبخ پس هنوز وقتش نشده تازه 4 بهمن 18 ماهش میشه واکسنم هس خدا زحم کنه...فدات خانومی

ن اصلا فشاز نمیارم با بازی و شعر ..مثلا من میگم ی توپ دارم دخترم قلقلیشو میگع اینطوری باهاش بازی میک ...

آخی ای جونم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 دختر داری غم نداری خدا حفظش کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

آخ آخ آخ واکسن نگو بلای جون بگو 

تن و بدن آدم می‌لرزه از استرسش 

توی چهارماهگی بچه م تب می‌کرد استامینوفن میدادم افت شدید دما داشت و دماش تا 35 می اومد خدا رحم کرد تشنج نکرد چون افت دما دقیقا به اندازه تب خطرناکه 

دوباره تب می‌کرد دارو می‌دادم افت دما یعنی نمی‌دونی چه وضعیتی بود 

خدا کنه به همه بچه ها آسون بگذره

بچه من ده ماه و نیمه ست و نه کیلوعه یعنی با وجود اینکه توی نموداره و از بچه شما سبک تره ولی هنوز مست ...

پسر من اصلا سعی نمیکنه که حرکت کنه فقط از میزا میگیره بلند میشه و میچسبه به میزا خودشو حرکت میده

پسر من اصلا سعی نمیکنه که حرکت کنه فقط از میزا میگیره بلند میشه و میچسبه به میزا خودشو حرکت میده

خب منظور منم همینه دیگه از هر جا که بتونه میگیره خودشو می‌کشه بالا و در همون راستا حرکت می‌کنه وقتی جایی نیست که دستشو بگیره دوباره چهار دست و پا میشه 

آخی ای جونم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 دختر داری غم نداری خدا حفظش کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 آخ آخ آخ واکسن نگو ...

قربونت همچنین کوچولوی ناز تورو....اره منم خیلی میترسم چون نمیتونن راه برن دیگه داغون میشن  دختر من تحرکشم زیاده یعنی واقعا نشستن تو کارش نیست تبشم میگن زیاد چ میدونم خدا رحم کنه ..بنظرت قطره بدم بهتره یا شربت استامینفن؟؟؟