2777
2789

سلام

من يكسالي هست توي جستجوي سايت امداد با اين خدمات سايت كميته امداد اشنا شدم كه ميشه به صورت اينترنتي حامي ايتام شد و پول پرداخت كرد

برا اوناي ك مث من دوست دارند كمك كنند ولي حال ندارند برن جايي بپرسن 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

كد ملي و شماره تلفن خودتون ميزنيد 

بعدم ي ليستي از فرزندان تحت پوشش با اسم و تاريخ تولد و وضعيت سلامت يا بيماري باز ميشه

حداقل تعهد ماهانه كمك فكر كنم ده هزارتومان هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب حساب خود بچه ها واريز ميشه اينجور ك تو سايت نوشتن

بعدم يك شماره كارت مجازي بهتون ميدن و ميتونيد مبلغ رو كارت ب كارت هم كنيد 

ولي من از همون سايت انجامش ميدم

ما یه دخمل ۳ساله داریم که تحت پوششمونه  

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

هيچ كاري هم از طرف كميته امداد باهام نداشتن تو اين يكسال عضويتم فقط ي بار تماس گرفتن اونم بخاطر اين بود ك يكي از بچه ها از طرح خارج شده بود و باهام تماس گرفتن بگن ك بجاش يكي ديگه رو بذاريم گفتم بذاريد

يك قسمت ديگه هم داره ك اصلا نياز نيست كسي رو تحت پوشش قرار بدهيد

به صورت موردي ميتونيد هر وقت حوصله و پول داشتيد كمك كنيد

ما یه دخمل ۳ساله داریم که تحت پوششمونه    

من سه تا دارم ولي حضوري و اينا نديدم بجز همين مبلغ هم ك واريز ميكنم كمكي نميكنم

شما كمك ديگه اي هم داريد؟

من سه تا دارم ولي حضوري و اينا نديدم بجز همين مبلغ هم ك واريز ميكنم كمكي نميكنم شما كمك ديگه اي هم ...

بله ما هفته ای یکبار میبینیمش بیرون میبریمش خرید میکنیم براش البته پدرش فوت شده و مادرش کارگر و ناتوانه .

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
من سه تا دارم ولي حضوري و اينا نديدم بجز همين مبلغ هم ك واريز ميكنم كمكي نميكنم شما كمك ديگه اي هم ...

سلام عزیزم 

ممنون از اطلاعات خوب و مفیدت 

و ممنون که این کار خیر رو به اشتراک گذاشتی 

ان شاا... باقیات و صالحات باشه برات 

بله ما هفته ای یکبار میبینیمش بیرون میبریمش خرید میکنیم براش البته پدرش فوت شده و مادرش کارگر و ناتو ...

من هنوز ب نتيجه نرسيدم برا اينكارا حوصلم نيست 

فعلا فقط كمك مالي دارم

بله ما هفته ای یکبار میبینیمش بیرون میبریمش خرید میکنیم براش البته پدرش فوت شده و مادرش کارگر و ناتو ...

از طريق سايت كميته امداد يا موسسه هاي ديگه

سلام عزیزم  ممنون از اطلاعات خوب و مفیدت  و ممنون که این کار خیر رو به اشتراک گذاشتی&nbs ...

قربونت عزيزم

ديشب يكي تاپيك زده بود ك رضا توي برنامه ماه عسل خودكشي كرده منم اونجا برام سوال شد ك وظيف ما چيه در قبالشون؟ ك يكي جوابم داد اگه شغل و پولي داريم كمك كنيم

يادم افتاد ك اين ماه كمك واريز نكردم

ديگه واريز كردم و گفتم بيام ب بقيه هم بگم شايد يكي ديگه هم مث من حوصله نداشته باشه بره بپرسه حضوري يا تلفني حداقل اينجوري اشنا بشه انجام بده