شکستخورده مدیر استارتر عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 625 عنوان سلام 160 بازدید | 20 پست مامانای باردار کسی بوده تو۳۶ هفته زایمان کنه وختم بارداری داده بشه نوزاد مشکل نداشته باسه من زایمان زود رس دارم شاید هفته دیگه زایمان کنم یکم میترسم 1399/10/16 | 03:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Avamm عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 2092 من زنداداشم ۴۰ روز زودتر زایمان کرد ،ماشالله بچشم دستگاه نرفت اصلن انشالله شمام صحیح و سالم بیاد بغلت عزیزم
شکستخورده مدیر استارتر عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 625 من زنداداشم ۴۰ روز زودتر زایمان کرد ،ماشالله بچشم دستگاه نرفت اصلن انشالله شمام صحیح و سالم ب ... ممنون عزیزم بچه هیچ مشکلی نداشت خودش دردش گرفت یا دکتر القا کرد درد زایمان رو
Avamm عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 2092 ممنون عزیزم بچه هیچ مشکلی نداشت خودش دردش گرفت یا دکتر القا کرد درد زایمان رو راستش وسط جشن سیسمونی کیسه ابش پاره شد رفت بیمارستان...دیگه تا شب زایمان کرد
شکستخورده مدیر استارتر عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 625 راستش وسط جشن سیسمونی کیسه ابش پاره شد رفت بیمارستان...دیگه تا شب زایمان کرد گلم من میخوام برم دکتر ختم بارداری بده با تحریک وامپول زایمان کنم دیگه خسته شدم از درد با یه بچه ۱۵ ماهه واقعا دیگه سختمه
Avamm عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 2092 گلم من میخوام برم دکتر ختم بارداری بده با تحریک وامپول زایمان کنم دیگه خسته شدم از درد با یه بچه ۱۵ ... نه اشتباه نکن یکم تحمل کن برو خونه مادر یا مادرشوهرت استراحت کن ولی بچه نارس رسیدگیش خیلی سخت تره نگرانیاش بیشتره
شکستخورده مدیر استارتر عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 625 نه اشتباه نکن یکم تحمل کن برو خونه مادر یا مادرشوهرت استراحت کن ولی بچه نارس رسیدگیش خیلی سخت تره نگ ... مادرشوهرم پیره نمیرسه مادرمم خودش مریضه یکی باید پرستاری کنه ازش خودم دست تنهام
Avamm عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 2092 مادرشوهرم پیره نمیرسه مادرمم خودش مریضه یکی باید پرستاری کنه ازش خودم دست تنهام خیلی سخته کارت بعد زایمانت کی بهت برسه ؟ باز با چندتا پزشک باتجربه مشورت کن حتمن
oral عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 526 مادرشوهرم پیره نمیرسه مادرمم خودش مریضه یکی باید پرستاری کنه ازش خودم دست تنهام منم فوق العاده شرایط سختی رو تو با داریم داشتم. خیلی وحشتناکاما تا هفته39 تو شکمم نگهش داشتم. گفتم تو شکم بهتره براش.اگه میتونی تحمل کن. برات بهتره مواظب زیبائیهاتون باشید😘
شکستخورده مدیر استارتر عضویت: 1398/11/30 تعداد پست: 625 خیلی سخته کارت بعد زایمانت کی بهت برسه ؟ باز با چندتا پزشک باتجربه مشورت کن حتمن به خدا خودمم موندم دیگه خسته شدم از حاملگی خیلی اذیت میشم یه طرفم که خیلی درد میکنه نمیتونم حرکت کنم واقعا دیگه سختمه بریدم
Avamm عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 2092 به خدا خودمم موندم دیگه خسته شدم از حاملگی خیلی اذیت میشم یه طرفم که خیلی درد میکنه نمیتونم حرکت کنم ... امیدوارم خدا کمکت کنه ❤
هلناطلا عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 16916 @هلناطلا مرسی عزیزمولی شرمنده م اطلاعی ندارم تو این زمینهانشالله که به سلامتی نی نی رو بگیری بغلت استارتر جان