2777
2789
عنوان

سلام

160 بازدید | 20 پست

مامانای باردار کسی بوده تو۳۶ هفته زایمان کنه وختم بارداری داده بشه نوزاد مشکل نداشته باسه من زایمان زود رس دارم شاید هفته دیگه  زایمان کنم یکم میترسم 

من زنداداشم ۴۰ روز زودتر زایمان کرد ،ماشالله بچشم دستگاه نرفت اصلن  انشالله شمام صحیح و سالم ب ...

ممنون عزیزم بچه هیچ مشکلی نداشت خودش دردش گرفت یا دکتر القا کرد درد زایمان رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش وسط جشن سیسمونی کیسه ابش پاره شد رفت بیمارستان...دیگه تا شب زایمان کرد 

گلم من میخوام برم دکتر ختم بارداری بده با تحریک وامپول زایمان کنم دیگه خسته شدم از درد با یه بچه ۱۵ ماهه واقعا دیگه سختمه

گلم من میخوام برم دکتر ختم بارداری بده با تحریک وامپول زایمان کنم دیگه خسته شدم از درد با یه بچه ۱۵ ...

نه اشتباه نکن یکم تحمل کن برو خونه مادر یا مادرشوهرت استراحت کن ولی بچه نارس رسیدگیش خیلی سخت تره نگرانیاش بیشتره 

نه اشتباه نکن یکم تحمل کن برو خونه مادر یا مادرشوهرت استراحت کن ولی بچه نارس رسیدگیش خیلی سخت تره نگ ...

مادرشوهرم پیره نمیرسه مادرمم خودش مریضه یکی باید پرستاری کنه ازش خودم دست تنهام 

خیلی سخته کارت بعد زایمانت کی بهت برسه ؟ 

باز با چندتا پزشک باتجربه مشورت کن حتمن

منم فوق العاده شرایط سختی رو تو با داریم داشتم. خیلی وحشتناک

اما تا هفته39 تو شکمم نگهش داشتم. گفتم تو شکم بهتره براش.

اگه میتونی تحمل کن. برات بهتره

مواظب زیبائیهاتون باشید😘
خیلی سخته کارت بعد زایمانت کی بهت برسه ؟  باز با چندتا پزشک باتجربه مشورت کن حتمن

به خدا خودمم موندم دیگه خسته شدم از حاملگی خیلی اذیت میشم یه طرفم که خیلی درد میکنه نمیتونم حرکت کنم واقعا دیگه سختمه بریدم