2777
2789
عنوان

همه بخونن❗️

83 بازدید | 2 پست

سلام  

واقعا چتونه چرا بخاطر یه تاپیکی که زدم انقد قضاوت بی مورد و توهین میکنید اره من گفتم مریم مقدس اما مسخره نکردم توهین نکردم و ناسزا نگفتم  که یه عده اومدن میگن برو خجالت بکش برو فلان کن یا اصن وای خاک توسرت که دوست پسر داشتی 

چخبرتونه؟! 

خواهش میکنم قبل اینکه بیاین حرف بزنین یکم فکرتونو به کار بندازین  یکم فکر کنین 

من الان دو ساعته تو نی نی سایتم دیدم امشب همه دپن همه ناراحتن  گفتم یه تاپیکی بزنم برا سرگرمی که شاید یه عده ای که ناراحتن حالشون خوب نیس بیان تو تاپیکم باهم بخندیم 

که یه عده کاسه داغ تر از اش اومدن با چرتو پرتاشون هم اوقات منو تلخ کردن هم بقیه 

دیگه ادامه حرفامو نمیگم فقط کاش یکم مردم یکم ما خانوما هوای همو بیشتر داشتیم ...💔 

در ضمن هم من هم بقیه خانواده دارن پدر دارن و دختر هستن اتفاقا خودمم سادات هستم 

چقد بده ی عده بدون ذره ای اندیشه بقیه رو ناراحتت میکنن 

شب خوش

هرچه که در فهم تو آید آن بوَد مفهوم تو...

خودتو نااراحت نکن عزیزم صد تا چی بمنم گفتن امشب اونقدرا ارزش ندارن ک ناراحت بشی 

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.