2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم حالم خیلی خرابه

303 بازدید | 26 پست

دیشب دعوامون شد خیلی بد جور واسه اولین بار زد تو گوشم منم خیلی بهش بد و بیراه گفتم اینم بگم مقصر خودشه اما قبول نمیکنه حالم خیلی بده دلم نمی‌خواد قهر بمونم اما نمیتونمم غرورمو بزارم زیر پا. یه مدته همش من دارم میرم جلو واسه حرف زدن بعد دعوا انگار واسش عادت شده.طولانی ترین قهرمونم هشت روز بوده ولی نمیخوام انقدر طولانی بشه دوباره نمیخوام عادت کنیم به این همه از هم دور بودن چیکار کنم حالم خیلی بده😭😭😭

اینم بگم باباش تازه فوت شده پنج شنبه چهلمشه نمی‌دونم ربطی داره یا نه

این نیز بگذرد....🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خيلي ربط داره اون الان از نظر روحي آسيب ديده عزيزش رو از دست داده شما بايد تو اين دوران همدمش باشي هرچقدم مقصر ياشه تو رفتارش اين سري هم كوتاه بيا تا داغش يكم كمرنگ  بشه بعد درستش كن 😡

کاش حال آدمارو درک کنیم.باعث دلگرمیه هم باشیم،تو بعضی شرایط همدم باشیم رفیق باشیم،همراه باشیم...هر چیزی جاییو هر نکته مکانی دارد عزیزم،نه موقع بحث کردن بود نه قهر کردن.حتما اینبارم پیشقدم شو ،اون بهت احتیاج داره اینروزا.هیچی ازت کم نمیشه

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
اصن محل نده یعنی چی زد تو گوشت . حق نداره بزنه

بعد ده سال خودم هنوز باورم نمیشه واسه اولین بار بود خدایی دردم نیومد یواش زد ولی حتی حق نداشت دست روم بلند کنه

این نیز بگذرد....🤗

عزیزم این بار شاید از نظر روحی شرایطش مساعد نباشه ولی دفه های دیگه ک خدانکنه دیکه مشکلی داشته باشیو اگر هم داشتید اگه فک کردی اون مقصره با ناز و عشوه و رسیدن ب خودت کاری کن ک اون بیاد سمتت..نزار براش عادی بشه همیشه تو پا پیش بزاری

کاش حال آدمارو درک کنیم.باعث دلگرمیه هم باشیم،تو بعضی شرایط همدم باشیم رفیق باشیم،همراه باشیم...هر چ ...

پدر منم سه سال پیش فوت شد شوهرم خیلی کنارم بود اما الان اون مقصره تازه دستم روم بلند کرده دوشبم هست میاد پتوشو می‌بره تو سالن می‌خوابه 

این نیز بگذرد....🤗
بعد ده سال خودم هنوز باورم نمیشه واسه اولین بار بود خدایی دردم نیومد یواش زد ولی حتی حق نداشت دست رو ...

منم ده ساله ازدواج کردم . جروبحث پیش میاد واسه همه ولی چون زده با اینکه پدرش فوت شده کوتاه نیا . من خودم سه تا دختر دارم غلط می کنن دختر مردمو میزنن

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود

[QUOTE=171407341]بله خيلي ربط داره اون الان از نظر روحي آسيب ديده عزيزش رو از دست داده شما بايد تو اين دوران همدمش با ...[/QUیعنی برم منت کشی دوباره خیلی وقته همش من باید برم سمتش انگار بی ارزش شدم واسش 

این نیز بگذرد....🤗