2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما رفتیم یه جا خانومه واسه ۸ نفر آدم بزرگ و یه بچه کوچیک ۶ تا سیخ کوبیده و ۲ تا سیخ جوجه سفارش داد با دوتا سیخ گوجه . بعد کباب کوبیده هارو از وسط نصف کرد آورد سر سفره . خیلی هم پولدار بودن ‌ .از این برخوردشون خیلی  ناراحت شدیم .بابام هم دید اینحوریه زود خداحافَظی کردیم اومدیم .تو راه گفت بریم کبابی گفتیم ولش نمیخواد 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
خوب اخه وقتی خیلی ضایع باشه ادم ک نمیتونه بی تفاوت باشه من خندم گرفت واقعا

خب کار بدی کردی ،خنده نداره واقعا ،آدم واسه خوردن که جایی نمیره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
خوب اخه وقتی خیلی ضایع باشه ادم ک نمیتونه بی تفاوت باشه من خندم گرفت واقعا

خیلی زشت بوده حرکتت 

مگه آدم واسه خوردن میره مهمونی هدف اصلی دور هم بودن و دیدن همدیگه ست

من خودم غذا خیلی زیاد میپزم هر چی بزارم میگم حتما کمه بیشترش میکنم اما واقعا هیچ وقت کسی رو بخاطر کم غذا گذاشتنش نه قضاوت میکنم نه مسخره

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
والا انقد کم باشه ک‌ حتی اندازه خود صاحبخونم نباشه واقعا عجیبه دیگ حالا یه بشقاب کم بیاد یه چیزی

خوب این فرد مگه مجبور بوده اینجوری مهمونی بده؟

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

جاري من هميشه كم غذا درست ميكنه مثلا برا ٥نفر يه ديس برنج مياره كه اندازه دو نفر هستش جالب اينجاست از بس غذا كمه ادم روش نميشه درست بخوره در نهايتم يكم برنج ته ديس ميمونه ولي همه گرسنه پا ميشن و هربارم ميگه واي بازم غذا اضاف اومد🤣

خو لامصب رومون نميشه بكشيم بفهم🤦🏼‍♀️

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من ی بار رفتیم خونه ی دوستی اولین بارم بود میرفتیم خانوم خونه انداژه ی گنجشک غذا خورد میگم اندازع گنجشک باور کن یه ذررررررررررره!منم روم نشد بخورم گشنه برگشتم با اینک غذام زیاد بود خب لامصب بخور مهنونتم بخوره دیگ