2777
2789
دکتر چی

با وایتکس مسموم شده بودم 😂

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
منم خیلی دلم برا خانوادم تنگه خدارو شکر که راضی هستی کن دخترچه رو تازه با بدبختی خابوندم اومدم تو‌حی ...

قربونت انشالله خانوادت  ببینی گل دخترت رو خدا حفظ کنه دختر من ۲ سالشه پسرم ۸ سالشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم،قبض گوشیم پرداخت کردم،تنها چیزی که اومد به ذهنم که بگم براتون    

خوب کردی منم مال خودمو صبح دادم از حرصش آنقدر سیگار و تند کشیدم شوهرم گفت از حرص قبض نمیری از دود عمیق قطعا میمیری

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی
با وایتکس مسموم شده بودم 😂

بعدشم افسردگی گرفتم 

ولی کلا یه بار دیدمش اینقدر دنبالش گشتم تا تو اینستا پیداش کنم نشد 

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
چرا پسرا اینجور شدن؟

نمی دونم

وای سر منم اومده جوهر نمک و وایتکس و قاطی کردم رو به موت شدم

ااای خیلی سحته من حس میکردم روزای اخرمه 

حوصله ندارم اشپزخونه رو مرتب کنم چیکار کنم فردا شب مادر شوهرم میاد خونمون ای خدااااا

منم آشپزخونه افتضاحه، ولش کن صبح زودتر پاشو سریع تمیز میکنی

ااای خیلی سحته من حس میکردم روزای اخرمه 

من اصلا نمی‌تونستم نفس بکشم بعد شوهرم فحش میداد که خرنفهم این چکاری بود تو اون حال با پا میزدمش خخخ

چرا پسرا اینجور شدن؟

دایی منکه دختر عمومو دوست داره 

بعد دختر عموم هم کلا ملت دنبالصن هوا ورش داشته 

من اصلا نمی‌تونستم نفس بکشم بعد شوهرم فحش میداد که خرنفهم این چکاری بود تو اون حال با پا میزدمش خخخ

منم نمی تونستم حس میکردم لوزه هام بالا اومدن گلو چرکی میشد نمی تونستم درس نفس بکشم