2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای چه حس خوبی 🌹🤲

عزیزم.خدا گفته هروق توبه کردی راه بزای برگشتنت هست.و منم میبخشتم.مگر حق الناس.

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
وای چه حس خوبی 🌹🤲

هر گناهی کفاره ای داره که به مرور از ذهن هم پاک میشه به شرطی که ریشه کن بشه .انشاءالله سعی کن برای شب قدر امسال برنامه بریزی .من وقتی بچه بودم فکر میکردم بابانوئل واقعا وجود داره و هر سال سعی میکردم که تا کریسمس بعدی بچه ی خوبی باشم اما وقتی برام لو رفت که کادوها رو مامان و بابا میدن یه جوری شدم🙄😟اما الان به جای کریسمس شب قدر رو پیدا کردم.یعنی در اسلام هم طوریه که باید از شب قدر امسال تا شب قدر سال بعد آدم خوبی باشی مطمئن باش هدیه های خوبی میگیری✊🏻همه ی انسانها باید همیشه از خدا طلب مغفرت کنن حتی پیامبر (ص)  هم روزی هفتاد مرتبه استغفار میکردن.از دست دادن امید به خدا ،به رحمت و بخشش خدا بدترین اتفاقیه که می‌تونه برای یه شخص بیفته.اگه توبه کنی تازه شروع کاره باید رو قولت وایسی و سعی کنی بجای پسرفت پیشرفت داشته باشی.