2777
2789
عنوان

بچه ی دوم لطفا نظر بدین مامانا

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین زمان وقتی هست که به درس پسر اولت ضربه نزنه 

حداقل وقتی که کلاس اول رو گذرونده باشه 

عقل و منطق خودتون رو در نظر بگیرید 

مگه دنبالمون کردن 

روانشناسا الان میگن ۳سال 

چند سال دیگه یه چی دیگه میگن 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

بهتره تا قبل از ۳۵سالگی بچه دوم بدنیا بیاد

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
میگن فاصله سنی ۳ خوبه ولی من پدرم اومد سختیش برای مادرهست 

من الان پسرم۶ماهشه..شاید من تنبلم شاید بلدنیسم شایدم بخاطروابستگی شدیدپسرم به خودم اینجوری هستم..هیچ کاری نمیتونم انجام بدم دستشویی و حمامم مجبوری میرم پیش مادرشوهرم هستم یکی دوماه دیگ جدامیشیم نمیدونم چیکارکنم..پسرم پیش هیچکس جز خودم نمیره بره هم فقط باباش یا ی کم بازی کنه با بچه کوچیوا در حد ده دقه..به شوهرمم گفتم بچه بعدی براوقتی ک این ده یا دوازده سالش باشه ک کمکم کنه

من الان پسرم۶ماهشه..شاید من تنبلم شاید بلدنیسم شایدم بخاطروابستگی شدیدپسرم به خودم اینجوری هستم..هیچ ...

عزیزم بچه منم الان یکسالشه همینطوریه ولی یکم کمتر شده بزرگتر ک بشن بهتر میشن

عزیزم بچه منم الان یکسالشه همینطوریه ولی یکم کمتر شده بزرگتر ک بشن بهتر میشن

ایشالا ک بهتربشه..حداقل فقط ی کم زبون بفهمه بگم ک من پیشتم همین جابشین کاراموانجام بدم خوبه ولی الان فقط گریه میکنه