دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
اسی هم بچه هامون هم سنن هم.خودمون خخخ ولی حتمت پسرت بچه خوبیه که رغبت به بچه دوم.داری من دخترم انقد اذیتم میکنه کلا بچه دوم کابوسمه واس همین بوسیدم گذاشتم کنار
میگن فاصله سنی ۳ خوبه ولی من پدرم اومد سختیش برای مادرهست
من الان پسرم۶ماهشه..شاید من تنبلم شاید بلدنیسم شایدم بخاطروابستگی شدیدپسرم به خودم اینجوری هستم..هیچ کاری نمیتونم انجام بدم دستشویی و حمامم مجبوری میرم پیش مادرشوهرم هستم یکی دوماه دیگ جدامیشیم نمیدونم چیکارکنم..پسرم پیش هیچکس جز خودم نمیره بره هم فقط باباش یا ی کم بازی کنه با بچه کوچیوا در حد ده دقه..به شوهرمم گفتم بچه بعدی براوقتی ک این ده یا دوازده سالش باشه ک کمکم کنه