2777
2789
عنوان

همستر

540 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من ادمیم که عاشق حیوونا هستم به غیر حشرات😐خلاصه اینکه بگم براتون که طوطی سانان جزئ حیواناتی هستن که دوس دارم این چن وقته فکرم به این افتاده که همستر و مرغ عشق بخرم بین دوتاش موندم تجربه کافی هم دارم و واسه خودم یه پا باغ وحش داشتم حیوونایی هم مثل جوجه .اردک .بلدرچین .همستر .مرغ عشق.خارپشت. لاک پشت . سگ . و اینجور چیزا رو مراقبت کردم تا اونجایی که یادم میاد😂😂 الانم که با مامان و بابام بحثم شد سر همین که مرغ عشق بخرم یا همستر این شهری که ما زندگی میکنیم کم همستر میفروشن و نمیدونم باید از کجا بخرم و در دسترسم نیست اما تو برنامه دیوار نگاه کردم دیدم که مرغ عشق میزنن واسه فروش و الان بین این موندم که همستر بخرم یا مرغ عشق؟؟؟

ببین همستر حرام گوشت و ادرارش نجسه اگر مشکلی نداری همستر من خودم خرگوش دارم مینی لوپ 

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

من هردوتا رو داشتم مرغ عشق رسیدگی بهش خیلی کمتر از همستره و نگهداری‌ راحت تره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر من رو بخوای مرغ مینا بگیر 

مرغ عشق حوصله بره 

همش میچسبن بهم میشینن یه جا😑😑😑

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
ببین همستر حرام گوشت و ادرارش نجسه اگر مشکلی نداری همستر من خودم خرگوش دارم مینی لوپ 

من که نمیخام گوشتشو بخورم😁 واسه نگه داری میخام خودمم یه همستر سفید داشتم ولی مامانم گذاشتش تو کارتن کفش اونم کارتون کفشو جوید و الفرار 

من که نمیخام گوشتشو بخورم😁 واسه نگه داری میخام خودمم یه همستر سفید داشتم ولی مامانم گذاشتش تو کارتن ...

گوشتشو نمیگم عزیزم میگم ادرارش نجسه

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
وااای پسرمن گیر داده همسترمیخوادمنم اصلا تجربه ای ندارم نمیدونم چطوریه نگهداریش چطوریه میشه اگه تجرب ...

تجربه چیزی نمیخاد مثه موشه مواظب باش نذار تو کارتن براش قفس بگیر یا بزار تو اکواریوم اگرم نمیتونی بزار تو سبد پلاستیکی همه چیزم میخورن برنج پخته هویج خیار گوجه اصلا هم خرج ندارن و در کل حیوونای کم خرجین هر چی میخوری به اونا هم بده ولی واسشون یه جای پلاستیکی بزار یا لونه بخر که برن توش چون همسترا عاشق اینن که یه جایی قایم شن

ادرارش که من مشکلی ندارم و اون موقع هم که داشتم مرتب جاشو تمیز میکردم چون میمونه بو گند میگیره

ممنون عزیزم فقط همش بایدتوقفس باشه؟مثلا همین کف قفسش چجوریه شماقفسش رامیشورید؟جایی را هم ممکنه کثیف کنند؟

ممنون عزیزم فقط همش بایدتوقفس باشه؟مثلا همین کف قفسش چجوریه شماقفسش رامیشورید؟جایی را هم ممکنه کثیف ...

نه کثیف نمیکنن که خیلی عذر میخام .مدفوعشون شبیه خرگوشه و جوری نیست که به چیزی بچسبه ولی خیلی عجیه من خودم همستر که داشتم اصلاندیدم ادرار کنه حالا شما که میخاب بخدی مرتب جاشو تمیز کن و هویج بده هرچی بدی میخورن در کل کم خرجن

ممنون عزیزم فقط همش بایدتوقفس باشه؟مثلا همین کف قفسش چجوریه شماقفسش رامیشورید؟جایی را هم ممکنه کثیف ...

واسه اینکه همشم تو قفس نباشن ۱ ساعت اینطوری از قفس دربیار بزار تو محیط ازاد باشن و البته مواظب باش که گم نشن چون خیلی کوچیکن