2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون برا زایمان برم بیمارستان خصوصی یا دولتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 64 پست
مهرگان بده یعنی؟ بیمارستان سعدی هم هستن

به نظر من برو سعدی.نمیدونم چرا به مهرگان حس بدی دارم.احساس میکنم نمیرسن به ادم.من چند وقت پیش حالم بد بود نصفه شب رفتم زایشگاه سعدی.انقدر بهم میرسیدنو دورو برم بودن حالم خوب شد.با اینکه خواب بودن ولی اصلا بد اخلاقی نکردن و با مهربونی باهام برخورد کردن

به سلامتی عزیزم ولی جایی که پای سلامتی وجونتون درمیونه هزینه کنید تاادیت نشید پول بدست میاد ولی خاطره زایمانتون تا همیشه باشماست

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن قدوسی هم‌خوبه ولی دیگه نمیدونم  میگم‌ک‌دکتر شما اگه میخواستی سز بشی بدون هیچ‌مبلغی قبول م ...

من چون سابقه جراحی رحم و تخمدان دارم سزارین میشم

ولی آره بدون مبلغ قبول میکنه واسه خصوصی ها  

ببین دور از جون ولی اکثر این مواردی که بچه موقع تولد فلج مغزی میشه یا دچار مشکل میشه تو بیمارستان دولتیه

بچت صحیح و سالمه میتونی پولش رو داری یکم از سیسمونی ش هم شده بزن ولی برو خصوصی تر تمیز زایمان کن

حتی دکتر خودش هم عملت کنه باز هم نگهداری و بخیه و ... همه با ادم های در حال اموزش یا بی خیاله

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
واقعا؟  یعنی دکترم رو عوض کنم اگه بگم سزارین میخوام بشم بدون هیچ مبلغی قبول میکنه؟

ببین اصلأ بیمارستان دولتی به این راحتی سزارین انجام نمیدن. حالا عوض کردنشو نمیدونم ولی حداقل برو خصوصی

به نظر من برو سعدی.نمیدونم چرا به مهرگان حس بدی دارم.احساس میکنم نمیرسن به ادم.من چند وقت پیش حالم ب ...

هزینه اش چقدره ینی؟ 

میگم‌عزیزم شما هم دکترت برای اینکه سزارینت کنه ازت‌ ی مبلغی ‌میگیره؟

اخه بچه من سفالیک هست و میترسم سز شم برا همین‌گل ی ربع سکه میگیزم‌ سز میکنمت!

هزینه اش چقدره ینی؟  میگم‌عزیزم شما هم دکترت برای اینکه سزارینت کنه ازت‌ ی مبلغی ‌میگیره؟ اخه ...

دکتر معمارزاده هم خوبه توی سعدی و امیرالمومنین

من پیشش قبلا عمل کردم 

ببین اون قبول میکنه واسه سزارین 

هزینه اش چقدره ینی؟  میگم‌عزیزم شما هم دکترت برای اینکه سزارینت کنه ازت‌ ی مبلغی ‌میگیره؟ اخه ...

نه دکتر من زیر میزی نمیگیره.فقط بیمارستان.اخرین قیمتی که دارم سزارین ۶.۵ طبیعی ۵ تومن.من از سزارین بدم میاد و میخوام انشالله طبیعی بشم

من چون سابقه جراحی رحم و تخمدان دارم سزارین میشم ولی آره بدون مبلغ قبول میکنه واسه خصوصی ها &n ...

پس چرا دکتر من گفت ربع سکه میخوام 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دکتر خوب تو اصفهان سراغ ندارید

ببین اصلأ بیمارستان دولتی به این راحتی سزارین انجام نمیدن. حالا عوض کردنشو نمیدونم ولی حداقل برو خصو ...

اگه برم‌خصوصی دیگه مبلغ سزارین رو نمیگیرن و انتخاب نوع زایمان با خود شخصع؟