2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قصد دارم برم تاحالا نرفتم

کیلینیک خوبیه جلسه اول رفتم یه حس خاصی داشتم انگار پشیمون شدم اما جلسه های دوم و سوم خوب بود انگار حال دلم خوب میشد انگار همه اونایی که کار میکنن اونجا باهات دوستن خیلی محیط خوبی ایشالا هر کس میره اونجا دست پر و با دل شاد بیاد بیرون 

شمام قصد دارید برید کیلینیک من سه جلسه رفتم اول راهم میخوام در موردش بیشتر بدونم 

کلینیک ناباروری تو شریعتی رو منظورتونه؟برا من ۱۷ تومن شد 

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
بله . ذخیره م کم بود .

من خودم مشکل ندارم همسرم مشکل داره همه چیزش خوبه میگن شکل اسپرم طبیعی نیست 😔برا شما دفعه اول گرفت دکترتون کی بود ببخشید خیلی سوال میپرسم عزیزم 

من خودم مشکل ندارم همسرم مشکل داره همه چیزش خوبه میگن شکل اسپرم طبیعی نیست 😔برا شما دفعه اول گرفت د ...

بله دفعه اول . اینجا به خیلیها سفارش کردم تو اون مرکز دکتر سیمین ظفردوست عالیه. منم پیشش رفتم خیلی ها انتقال اول مثبت شدن

بله دفعه اول . اینجا به خیلیها سفارش کردم تو اون مرکز دکتر سیمین ظفردوست عالیه. منم پیشش رفتم خیلی ه ...

دکتر من طاهری بنظرتون دکتر خوبیه برا منم دعا کن باردار بشم ۴ ساله منتظرم 

دکتر من طاهری بنظرتون دکتر خوبیه برا منم دعا کن باردار بشم ۴ ساله منتظرم 

طاهری رو تعریف زیاد شنیدم . ولی بار اول خودش ویزیتم کرد و معاینه . انقدر بد حرف زد و نا امید کننده نظر داد . که دفعه بعد با ظفردوست وقت گرفتم و خداروشکر که نتیجه داد. انشاله جواب میگیری🤲 . برا منم دعا کن این ماه آخرم بگدره بچه م رو سالم بغل کنم  

طاهری رو تعریف زیاد شنیدم . ولی بار اول خودش ویزیتم کرد و معاینه . انقدر بد حرف زد و نا امید کننده ن ...

ایشالا صحیح وسالم بیاد بغلت و قدمش پر برکت باشه تاپیکاتو خوندم یچیزی ازت بخوام انجام میدی میخوام بدا منم قران و باز کنی ببینم چی میگه هر چی نوشته بود بهم بگو اخه دل شما خیلی پاکه