2777
2789
عنوان

خاهرم امشب دعوتمون کرده بود شوهرخاهرم ززد ک نیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش خواهرتون  قبل از تصمیم گیری  ؛  با همسرشون مشورت میکردن  و ایشونو اول  در جریان  میذاشتن 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
چ بی ادب  اگه قرار بود کنسل کنن هم خود خواهرت باید زنگ میزد بعدا ب روی خواهرت بیار

خودش زنگ زد کلی گریه کرد میگف شوهرش ابروشو برده جای ما

فقط ی ماه تا رسیدن ب هدفم ،خدایاشکرت  
کاش خواهرتون  قبل از تصمیم گیری  ؛  با همسرشون مشورت میکردن  و ایشونو اول   ...

گووومبووولیییییی... نبودی عجیجم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

چ بیعقله دامادتون یاخدا😂😂😂😂معلومه خیلی ادم مضخرفیه چطور خجالت نکشیده باید ب خواهرت میگفت ب شما با احترام زنگ بزنه و بگه قضیه چیه شما بعدا بیاین خدایا یعنی ما باهمچین ادمایی شدیم هشتادمیلیون خورده ای😁😁

کشته مرده طریقه نوشتن اسمت شدم😁😉

😂😂😂اخه نوشتم لادن گفت این تکراریه مجبور شدم😂

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

وا کلا خواهرت نباید دعوت میکرد 

حالام ک کرده بود چ زشت ک پس گرفتن دعوت رو

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

چقدر بد

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

میخواستی بگی ما هم اصلا قرار نبود بیایم به خواهرت هم بگو لطفا دفعه بعد مشورت کن با شوهرت

گفت مشورت کرده چون قرار نبوده جاریاشودعوت کنه شوهرش ب زور اینکاروکرده گفته توهم خانوادتوبگو،جاریاش خاهرم سه ساله عروس اون خانواده اصلادعوت نکرده خواهرموحتی پاگشام نکرده ،امشب شوهرش بزور دعوتشون داده جاریارو

فقط ی ماه تا رسیدن ب هدفم ،خدایاشکرت