2777
2789
عنوان

همین الان فهمیدم مامانم به بابام خیانت میکرده اونم ۴ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2108 بازدید | 87 پست

حتما با مامانت صحبت کن تا اینکارا رو نکنه ولی با سرزنش باهاش صحبت نکن ممکنه بدتر بشه ولی هرجور شده اونو سر عقل بیار

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتمن مامانت برای خودش دلایلی داره و حواسش هست به زندگیش آسیبی وارد نشه

داقعا این حرفا چیه 

بچش اینجوری پر پر میش 😐

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
ولاه همونه بابا معتاد شدی رفته باید بخوابونیمت ترک

اووووم😭

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من چندسال پیش همچین چیزی برام اتفاق افتاد اما از طرف بابام بعد که به بزرگترم گفتم چیشده چندماهی زندگیمون رفت رو هوا ولی بعدش خداروشکر مشکل حل شد ولی تا الان همش میزنن تو سرم که تقصیره تو بود که گفتی 😞خداروشکر میکنم که همه چیز درست شد اما خب چرا باید اخرش تقصیر من میشد🙂

هرچه که در فهم تو آید آن بوَد مفهوم تو...
من چندسال پیش همچین چیزی برام اتفاق افتاد اما از طرف بابام بعد که به بزرگترم گفتم چیشده چندماهی زندگ ...

باید ب بابات میگفتی 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

به نظر من اصلا دخالت نکن فقط سعی کن غیر مستقیم مرتب بری سر گوشیش که احساس کنه چون مرتب سرت تو گوشیش هست نمیتونه هر کاری بکنه به خواهرت هم بگو اشتباه کردی سوتفاهم بوده بذار فکرش درگیر نباشه

تو خودت باید نتیجه بگیری ک اگه بگی کار به دعوا و طلاق بکشه بهتره یا اینکه نگی گوشزد کنی ک معلوم نیست این کارت ج میده یا نه و همیشه ب چشم خیانت کار ب مادرت نگاه کنی دلت برای پدرت بسوزه 

از کجا ب کجا اومدیم واقعا🤐

یه بار مامانم با پس اندازاش یه گردنبند طلا  خرید به عنوان پس انداز مخفی  فقط به من گفت ،بیست سال پیش 

چقدر استرس‌ داشتم همش میترسیدم بابام بفهمه چی میشه   

چند سال بعد برا ساخت خونه فروختش 

سلام به نفع خودتونه زیاد دنبالش و پیگیرش نباشید گوشیشو چک نکنید چون فقط اعصابتون بهم میریزه من تجربه کردم به روشم نیارید ک قبحش بریزه 😔😔😔😔

کاربر 1396/10 😊 ملیکای سابق هسدمم 🙂بخاطر فامیلیم کاربریمو حذف کردم شناسایی نشم☺۹۹/۹/۹به همه آرزوهام رسیدم از کوچیک تا بزرگ😍 مرسی خدای مهربونم😍مرسی از کائنات و انرژی مثبت😍😍 ایمان دارم به زمان آرزوهام چون مینویسم امید دارم تلاش میکنم 😍🙂 ای دورترین عشق من یه عابرم دوباره من تو جاده دلت مسافرم❤صدام بزن بشین کنار من بگو من بدون تو کجا برم؟🥲