2777
2789

هر وقت که دستت

از همه جا کوتاه شد بگو:

و أُفَوِّضُ أَمْرِ‌ی إِلَى اللَّهِ

إِنَّ اللَّـهَ بَصِیرٌ‌ بِالْعِبَـــادِ

کارم را به خدا می‌سپارم

خداوند بینای به بندگان است

خدایا این روزا گره کورِ

مردم مظلوم و بی گناه کشورم

فقط به دستای پر معجزه ی

خودت باز میشه ...

تو رو به بزرگیت قسم

آرامش، و نعمت سلامتی را

به مردم کشورم هدیه کن و آنها

را در آغوش اَمن و گرمت بگیر 🙏🏻

‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌

@dede1  

@nargggges  

@parastesh78  

@سوشیانت  

@خاطره(مامان_دخملی)  

دوستاتونو تگ کنید❤🎀

خدایا شکرت ازت سپاسگزارم 😍🌷🌸

میشه دعا کنید که من یه ازدواج موفق و خیلی زود داشته باشم . یه مشکل ام دارم‌هر راهی بگین رفتم‌حل نشده اونم‌حل شه 

ان شا الله نفر بعدیم‌ پولدار شه

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاقبت بخیربشی

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

همونی بشه که دلت میخواد♥️

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١﴾ 

فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿٢﴾

إِنَّ شَانِئَکَ هُوَ الأبْتَرُ ﴿٣﴾

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
میشه دعا کنید که من یه ازدواج موفق و خیلی زود داشته باشم . یه مشکل ام دارم‌هر راهی بگین رفتم‌حل نشده ...

انشالا به عید نکشه ازدواج کنی وهمسرت بهترین همسر دنیا باشه برات به حق همین شبا خوشبخت وعاقبت به خیر بشی برات صلوات میفرستم

الهی یه اتفاق خوب بیفته وسط زندگیت😍

مرسییییی♥️

خیلیییی قشنگ بود😍

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
همونی بشه که دلت میخواد♥️ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَر ...

فقط دیدم پیامتو لبخند به لبم اومد