2777
2789
عنوان

فقط خدا ❤❤❤بیاین برای نفر بعدی دعای قشنگ بکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 80 پست

الهی بحق حضرت فاطمه هر چی از خدا میخوای بدست بیاری عزیزم

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان من امروز روز ششم انتقال جنین هستم ازتون خواهش میکنم با دلهای پاکتون دعا کنید باردار شم و صاحب اولاد شم....

ممنون میشم واسم صلوات یا ایه الکرسی یا هر دعایی بخوانید که مثبت شم ...😇😇😇😇😇😇

اسم حدیث 

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

بچه ها توروخدا برا داداشم دعا کنید جواب ازمایشش خوب باشه😞

الهی به حق همین شبا با جواب ازمایش خوب داداشت از ته دلت بخندی الهی امین

خدایا شکرت ازت سپاسگزارم 😍🌷🌸

میشه برای منم دعا کنید زودتر کارامون درست بشه و هر چه زوتر و به خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون و باهم و در کنار هم خوشبخت و عاشق هم باشیم 

دلم فقط به دعای بندگان خدا خوشه 

نفر بعدی ان شاءالله در دو دنیا خوشبخت و سعادتمند باشه

سلام چه تاپیک خوبی انشالله آرزو همه براورده بشه دعا کن شاید بزرگترین خواسته تو کوچیکترین معحزه خدا ...

ممنون عزیزم‌ شماهم چه دعای قشنگی کردی الهی خیر ببینی تو زندگیت

ایشالا ک اگه مجرده..همسر خوبی نصیبش،بشه.. اگرم متاهله ..هم همیشه خوشحال و خوشبخت باشه درکنارهمسرش.. وبچهاش.. ❤

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
دوستان من امروز روز ششم انتقال جنین هستم ازتون خواهش میکنم با دلهای پاکتون دعا کنید باردار شم و صاحب ...

عزیزم ان شاءالله اولاد سالم و صالح خدا بهت بده 🤲

خوندم واست گلم ان شاءالله حاجت روا باشی🤲🌺

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
دوستان من امروز روز ششم انتقال جنین هستم ازتون خواهش میکنم با دلهای پاکتون دعا کنید باردار شم و صاحب ...

چشم برات صلوات میفرستم حدیث جان توهم دعا کن منم‌مادر بشم