2777
2789
عنوان

خودم با بچگی رابطمو با خانواده شوهرم خراب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 55 پست

یاد زنداداش ثابقم افتادم که خاهرش یه مرده رو اورده بود خونه داداشم .مچشون رو گرفتن داداشمو  خانواده شوهرش انداختنش گردن منو خاهرشوهر خاهرش   هر چند هیشکی باور نکرد ولی خب بعد از چند سال خدا رسواش کرد و باز شوهرش مچشو گرفت و از خونه پرتش کرد بیرون با دوتا بچه اواره شد.زنداداشمم زندگیشو سپرد دست خاهر مادرش و جدا شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایاا همه ی خانواده ها رو از این عروساااا محفوظ نگه دار الهی امین . خدا رو شکر که طلاقت ندادن کیک درست کن برو عذرخواهی بعد اینهمه هر کاری کردن لال باااش و زندگیتو بکن یا طلاق بگیر خلاص

میرقصانم زندگی را به سازم

زمان شرایط رو تلطیف میکنه شما سعی کن به همسرت بفهمونی که متوجه اشتباهت هستی و میخوای جبران کنی از یه بزرگتر بخواه که پا در میونی کنه گل و شیرینی بخر یه هدیه هم برای خواهر همسرت بخر ببر و از همه معذرت خواهی کن و از این به بعد سعی کن با صبوری رفتار کنی بگو اون موقع خام بودم. این کار بزرگی تورو نشون میده شاید اولش بخوان از این رفتارت سو استفاده کنن ولی تو با رفتار صحیح و رعایت حریم ها میتونی بهشون بفهمونی که دیگه عوض شدی. و همیشه سعی کن با افرادی مشورت کنی که صلاحیت داشته باشن

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

باهاشون رفت و آمدم داری؟؟بنظرم اگر داری قط کن چون هربار که ببیننت ممکنه براشون تداعی بشه

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
گفتم یادته اینارو هی عکسای بد فرستادم براش اونم سریع رفت گذاشت کف دست بابا مامانشو باباش رفته بود پل ...

نمیدونم ولی اگه کسی با من همچین کاری کنه تا ابد دلم باهاش صاف نمیشه.دزدی فقط بالا رفتن از خونه ی مردم نیست.

بعد من با یکی از جاری های خواهرشوهرم در ارتباطم خانوادا شوهرم نمیذاشتن من باهاش حرف بزنم چون خودشون هیجی ب من نمیگفتن نمیذاشتن بااونم در ارتباط باشم ک اونم برام فضولی نکنه اون جاریشم هم سن خودمه و فوق العااااااده ادم دروغگو و دو بهم زنو فضوله و بدجنسه ینی بامنم ک مثلا دوست بودم باهاش نمیساخت و میجنگید و الکی میخواست رابطه منو خواهر شوهرمو خراب کنه و دو بهم زنی کنه مارو بندازه جنگ یدفه اون بهم گفت من تلگرام خواهر شوهرتو ک میشد جاری خودش زدم ب گوشیمو چتاشو خوندم با خواهرشو پشت سر تو گفتنو شوهر تو خیلی با خانوادش خوبه هرچی میشه میره میگه همش ازینا میگفت مارو بندازه دعوا حالا الان یکساله من با خانواده شوهرم شدید قهریم و ندیدیم همو من میخوام اشتی کنمو  خیلی پشیمونم از کارای قبل ولی خوب بخاطر اون قضیه اینستا و عکسا واقعا خجالت میکشم ازشون ب شوهرم الان گفتم اینستاکار من نبود و جاری خواهرت اون کارارو کرده بود من سادم احمقم ب من گفت  بیا این رمزشه من وارد اینستاش شدم توام برو ببین چیا گفتن پشت سرت اینا منم رفتم وارد شدمو اونحوری شد در واقع هک کار من نبود کار خود جاریش بود از سر دشمنی ابروی منو برد منم ترسیدم اسمشو بیارم شما بگید چرا باز در ارتباط بودی باهاش گقت من کار ندارم خودت اگه میتونی ثابت کنی برو ب خواهرم بگو و ثابت کن.حالا من میگم اون دختره ک یبار تلگرام اینارو زده ب گوشیش همه هم میدونن اون فصول و دو بهم زنه خوب پس بذار اینم بگم اون کرده تا اینا منو ببخشن و یادشون بره اینجوری همش من دارم خود خوری میکنم اون دختره خیلی مقصر بود توی رابطمون 

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️
بعد من با یکی از جاری های خواهرشوهرم در ارتباطم خانوادا شوهرم نمیذاشتن من باهاش حرف بزنم چون خودشون ...

حالا میخوای یه گند حدید بار بیاری بندازی گردن اونوجاریش بابا کوتاه بیا داری گوه رو بدتر هم میزینی گتدش دربیاد

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
باهاشون رفت و آمدم داری؟؟بنظرم اگر داری قط کن چون هربار که ببیننت ممکنه براشون تداعی بشه

الان یک ساله رفتو امد نداریم امروز ب شوهرم گفتم برا تولد بچمون بریم کیک بخریم ببریم اونجا اشتی کنیم گفت بااین کارات چجوری اشتی میخوای بکنی گفتم یجوری با سیاست این قضیه رو از سر خودم وا کنم تا فک کنن کار من نبوده و من یکم عذاب وجدانم کم بشه چون بگم ببخشید پشیمونم کار من بوده تا عمر دارم باید تو سری خور بشم توروخدا بگید چیکار کنم اون دختره یبار قبلا اینکارو کرده رابطشونم خوب نیست ب منم خیلی بدی کرده چجوری صحنه سازی کنم یه چتی چیزی درست کنم بگم این مدرکش کار اون بوده

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️
بعد من با یکی از جاری های خواهرشوهرم در ارتباطم خانوادا شوهرم نمیذاشتن من باهاش حرف بزنم چون خودشون ...

پشیمونی هم باز با فتنه چرا دروغ گفتی موندم چطور طلاقت ندادن چه زنی هستی از اونا که یه طائفه رو بهم میزنن