2777
2789
عنوان

کرونا مهمون بچه کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 34 پست
بیان با رعایت فاصله  من بچم ۶ ماهشه تا حالا کسی بغلش نکرده  شعور باید داشته باشن دیگه&nb ...

چکار کردین که بقیه فهمیدم نباید این کارو کنن؟ آیا دیدنتون اومدن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکار کردین که بقیه فهمیدم نباید این کارو کنن؟ آیا دیدنتون اومدن؟

بعد دو ماه دیدن بچم اومدن خودشون ملاحظه کردن و با فاصله باهاش حرف میزدن 

فقط جایی رفته بودیم یه نفر میخاست بغل کنه گفتم ببخشید از کرونا میترسم واقعا پدرشم بغل نمیکرد میگفت من همش سرکارم و بیرون 

دیگه ما مادر اون بچه ایم ک باید ازش مواظبت کنیم 

نمیدونم والا، من خودم هم دارم فکر میکنم بچم بدنیا اومد چیکار، با خانواده خودم که راحتم میتونم رک بگم، ولی خانواده شوهر، مخصوصا که همش میگن ممتظریم بدنیا بیاد بچلونیمش، منم خودم هم بدم میاد کسی با لباسای بیرون میاد خونه  دست به بچم بزنه، اخه میدونم با هپوت لباسا بازار میرن، خونه هم میرن، دیگه نمیشورن که، مثل خودم رعایت نمیکنن، از بیرون بیایم سریع لباسارو بشورم و برم حموم، 

بعد دو ماه دیدن بچم اومدن خودشون ملاحظه کردن و با فاصله باهاش حرف میزدن  فقط جایی رفته بودیم ی ...

به اونی که اون حرف رو زدی فامیل خودت بود یا همسرت، من شوهرم با حاتواده خودش هم رودربایستی داره، نمیدونم چیکار کنم، اصلا نمیشه رو شوهرم حساب باز کنم که به خانواده اش بگه بغل و ماچ نکنین

عزيزم من نه ماه بارداري ،نه شوهرم گذاشت جايي برم نه كسي بياد پيشم، بعدشم واسه زايمانم اجازه نداد كسي بياد گفت خودم مراقبم حتا مادرامون، الانم بچم چهار ماهش شده هنوز هيچكس از نزديك نديده فقط واتس آپ بوده، باور ميكني، شوهرم از اون اول سفت و سخت گرفت بقيه حساب كار اومد دستشون، تو هم به شوهرت بگو يه خودي  نشون بده

رو دربابستی ندارم گفتم اما میترسم اونا شعور نداشته باشن

بابا نیان دیگه. بعضیا چقدر درک و شعورشون کمه. باید بدونن صاحبخونه راضی به اومدن هست یانه. کرونا چیزی هست که کسی از مبتلا نبودن خودش زیاد مطمئن نیست. رک و راست بگو نمیخام کسی خونه بیاد.دکتر گفته بچه ات ضعیفه

عزيزم من نه ماه بارداري ،نه شوهرم گذاشت جايي برم نه كسي بياد پيشم، بعدشم واسه زايمانم اجازه نداد كسي ...

چ خوب که شوهرت مدیریت کرد، شوهر من که با خواهر مجرد و کوچیکشم رودربایستی داره چه برسه پدر و مادرش

اره شوهرم خيلي رك و رو راسته، با هيچكي حتا پدر ومادرش هم تعارف نداره

من با خانواده خودم تعارف ندارم، با مادرشوهرم، چیزی بگیم بهش بر میخوره و طلبکار میشه، نمیدونم والا، تا اون موقع باید یه فکری کنیم، خوش بحالت کارتو اسون کرد شوهرت