2777
2789
عنوان

شوهر چش چرونم وبدبختی های من......

| مشاهده متن کامل بحث + 2979 بازدید | 128 پست

مشت بزن تو چشم چرونیش 🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در اتاق مادرشوهرمو باز کردم رفتم تو دیدم شوهرمو جاریم باهمن تنهایی حالا جاریمم بلوز شلوار یه پالتو تنش بود مثلا اون دکمه هاشو باز کرده بود همه کثافت هاشو ریخته بود بیرون دو وجب هم باهم فاصله داشتن نشسته بودن تا جاریم منو دید پاشد خودشو جم وجور کرد ما ازین رسم ها نداریم که راحت باشیم وپیش هم با بلوزشلوار بگردیم باید چادرسرکنیم یا دامنی چیزی.دیروزم سرزده  رفتم دیدم شوهرم تنهایی تو پذیرایی و اونم براش سفره میچینه ناهار میاره.بااینکه من بااون قهرم ولی همیشه شوهرم پیشقدم میشه باهاش سلام واحوال پرسی میکنه اونم‌گرم

نگو که شوهرت چشم چرونی زن برادرت رو میکنه 😑

مردا مثل ما فکر نمیکنن هرجور عشقشون بکشه زندگی میکنن، من ک بهش گفتم هرجور میلت میکشه زندگی کن کاری ب کارت ندارم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

در اتاق مادرشوهرمو باز کردم رفتم تو دیدم شوهرمو جاریم باهمن تنهایی حالا جاریمم بلوز شلوار یه پالتو ت ...

به شوهرت نگفتی تو تنها اینجا جیکار داری؟من خونه ام چرا اومدی اینجا؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
اخه بره که چی همیشه باید دنبال چشما شوهرش باشه

یا باید بره یا باید خودشو خلاص کنه.کلا یکم جنگیدن واسه زندگی خوبه زود میدون بدر شدن خوب نبیت البته نطر منه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔