2777
2789
عنوان

قرص لاغری گلوریاکسی استفاده کرده؟

351 بازدید | 17 پست

سلام . کسی قرص گلوریا استفاده کرده که نتیجه گرفته باشه؟ من گلوریا خریدم بهم گفتن ناشتا نیم ساعت قبل صبحانه و استفاده از کافئین مثل نسکافه و .... ممنوعه . درسته؟

وزن اولیه ۶۹. وزن هدف ۵۸  
دوستم استفاده کرده بشدت لاغرشده ولی نمیدونم چطوریه طرز استفادش.... چندخریدی؟ازکجا خریدی؟

عزیزم من از سایت پاک تن طب خریدم ۳۵۰ گلوریا جدید درب قرمز رنگ . ولی بعضی وقتا اف میزنن  

وزن اولیه ۶۹. وزن هدف ۵۸  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من از سایت پاک تن طب خریدم ۳۵۰ گلوریا جدید درب قرمز رنگ . ولی بعضی وقتا اف میزنن  

اگه کنارش رژیم بگیری و ورزش کنی تو ۱ماه امکان داره ۱۰کیلو کم کنی دوست من تو ۳دوره مصرف ۲۰روزه ۲۵کیلو کم کرده ....

اگه کنارش رژیم بگیری و ورزش کنی تو ۱ماه امکان داره ۱۰کیلو کم کنی دوست من تو ۳دوره مصرف ۲۰روزه ۲۵کیلو ...

چه قدر عالی . ولی من موندم طرز استفادشو هرکس ی چیزی میگه

وزن اولیه ۶۹. وزن هدف ۵۸  
منم میخاستم بخرم ترسیدم جواب نگیرم نخریدم  اگه جواب گرفتی به منم بگید استفاده کنم حتما

یه قرص رز کتون بری هست اونم میگن خیلی خوبه تقریبا با گلوریا ی رنج قیمتن

وزن اولیه ۶۹. وزن هدف ۵۸  
نمیدونم چرا بهم گفت ۲۰تا داخلشه😑  این سایت معتبره ک میگی؟ اخه گفت قلابی زیاد داره توبازار ولی ...

اره عزیزم کد رجیستری داره من استعلام گرفتم اصل بود

وزن اولیه ۶۹. وزن هدف ۵۸  
نمیدونم چرا بهم گفت ۲۰تا داخلشه😑  این سایت معتبره ک میگی؟ اخه گفت قلابی زیاد داره توبازار ولی ...

اره جدیدا قرمز رنگ زدن ک مدل فیک نداشته باشه

وزن اولیه ۶۹. وزن هدف ۵۸