2777
2789
عنوان

❤❤ فاطمیه ❤❤

100 بازدید | 6 پست

اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.

بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد.

به نیت حاجت روایی همه دوستان

اللّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدّیقَةِ فاطِمَةَ الزَّکِیَّةِ حَبیبَةِ حَبیبِکَ وَنَبِیِّکَ وَاُمِّ اَحِبّآئِکَ وَاَصْفِیآئِکَ الَّتِى انْتَجَبْتَها وَفَضَّلْتَها وَاخْتَرْتَها عَلى نِسآءِ الْعالَمینَ اللّهُمَّ کُنِ الطّالِبَ لَها مِمَّنْ ظَلَمَها وَاسْتَخَفَّ بِحَقِّها وَکُنِ الثّائِرَ اَللّهُمَّ بِدَمِ اَوْلادِها اللّهُمَّ وَکَما جَعَلْتَها اُمَّ اَئِمَّةِ الْهُدى وَحَلیلَةَ صاحِبِ اللِّوآءِ وَالْکَریمَةَ عِنْدَ الْمَلاَءِ الاَْعْلى فَصَلِّ عَلَیْها وَعَلى اُمِّها صَلوةً تُکْرِمُ بِها وَجْهَ اَبیها مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ وَتُقِرُّ بِها اَعْیُنَ ذُرِّیَّتِها وَاَبْلِغْهُمْ عَنّى فى هذِهِ السّاعَةِ اَفْضَلَ التَّحِیَّةِ وَالسَّلامِ.

( اللَّهُمَ‏ عَجِّلْ‏ فَرَجَ وَلِيِّكَ وَ ابْنَ وَلِيِّكَ وَ اجْعَلْ فَرَجَنَا مَعَ فَرَجِهِمْ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ )

خدایا درود بفرست بر بانوی صدیقه فاطمه ی پاکیزه صالحه که اوست حبیبه ی تو و پیامبرت و مادر اولیاء و برگزیدگان تو (امامان معصوم) آن بانویی که برگزیده ای و برتری داده ای و انتخاب کرده ای او را بر زنهای جهانیان خدایا تو داد او را از ستمگرانش بستان و از کسانی که حق او را سبک شمردند باز خواست نما و خونخواه خون فرزندان او باش خدایا همچنان که او را مادر امامان هدایت و همسر صاحب لواء (علی) و بزرگوار در نزد ملأ اعلی (ملائکه) مقرر داشتی پس درود بفرست بر او و آن درود و صلواتی که روشن گردانی چشمهای ذریه ی او را و برسان به آنان از طرف من در این وقت بهترین تحیت و سلام را.

انشاءلله امضای خدا پای آرزوهاتون   

@khanoooooome     

@سوگند///        ,                     

@عشق،جاودان@زیبای،خفتههه@اعتصامی

@خوشگل_خانوم5‍  @گلی_خوشگلی

@شقققایق    

‍ @تنها    

@تنهای_تنهای_تنها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@-559    

@s32    @سراب۶۵          @ستارهباران           @برفی۱۴۳۴@بانوی_سلطنتی                       

@جیرانی @شکلات_فرانسوی               @vafa_70            

@nafasam13733‍     

@00نازلی00                     @ماه_تنها  @s32    @سراب۶۵         @ستارهباران          @برفی۱۴۳۴

دوستان مگه ایام فاطمیه

از  از ۱۳ تا ۱۵ جمادی‌الاول است و  از سوم تا پنجم جمادی‌الثانی نیست ؟

پس خواهرانم تا به کی بیکاره هستید ؟ تنها برای تخم گیری خلق گشتید ؟ تنها برای عشق مردان چیره دستید ؟ 😒 خانم های عزیز دل ازتون خواهش میکنم تو تاپیک های من با من شوخی نکنید ! این نه به خاطر اینه که ادم بی جنبه و خشکی ام نه اصلا علتش اینه بعضی ها مرز بین شوخی و تمسخر و بی احترامی رو نمیدونن و باعث شکستن دل آدم میشن :))) تا جایی که بتونم سعی میکنم تاپیک های بدرد بخور بزنم و تا جایی که توانایی و دانشش رو داشته باشم به خواهرام اینجا کمک کنم ممنون میشم یه صلوات برای شادی روح دایی من بفرستید در ضمن من قدیمی ام قدیمی اصلا مذهبی نیستم نه ظاهرا نه باطنا فقط عاشق امام هام مخصوصا 👈 آقا امام حسن💚

سلام خدا قبول کنه لطفا برا امضام و خودم دعا کنین خدا خیرتون بده ان شا ءالله الهی آمین

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین