2777
2789
عنوان

برادرم و زنش باهامون دشمن شدن....

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 21 پست
چون برا مسکن ملی هر چند ماه چهل میلیون اینا بایدپول بدن...اینسری فک نکنم بتونه بده..مادرم میگه مجبور ...

بنده خدا مادرت....پس چند سالی که خونه داداش مجردت بودن چیزی پس انداز نکرده بودن

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

خوب ببخشید بی عقلی خودشون بوده تازه این مدتم برادرتون کمکشون کرده. خوب میخواستن اشتباه نکنند. مقصر شما نیستید. تازه با این حس طلبکاری که دارن تا درست نشدن بهتره رفت و آمدی نداشته باشید چون اعصابتون ارام تره.

سلام خوب ببخشید بی عقلی خودشون بوده تازه این مدتم برادرتون کمکشون کرده. خوب میخواستن اشتباه نکنند. ...

همیشه طلبکارن...زنشم مدام توی تلگرام پروفایل میزاره...متنای معنی دار که منظورش ماییم...مدام مینویسه منم خدایی دارم و فلان بهمان...

همیشه طلبکارن...زنشم مدام توی تلگرام پروفایل میزاره...متنای معنی دار که منظورش ماییم...مدام مینویسه ...

خوب وقتی اختلاف دارین برای چی میرید تلگرامش را چک  میکنید باید بلاکش کنید اعصابتون راحت تره. وقتی میبینه شما چک میکنید عمدا این مطالب را مینویسه.

برادرم و زنش حسادت منو هم میکشن.چون من خونه دارم..زنش یه فتنه درست کرد و قهر کرد با من

وای خواهر پدر منم یه خونه داده بود که داداشم و زنش بدون اجاره ۳۰ سال زندگی کردن پدرم خونه رو فروخت اونا دیگه رابطه خودشون با همه قطع کردن حتی با پدرم که ۳۰ سال خونه مفتی داده بود بهشون همشون همینن