2777
2789
عنوان

مادرشوهر بیشعور

554 بازدید | 38 پست

خانما دیشب خونشون بودیم..همش برمیداره پسرمو کله ملق بزنه پسرم..پسرم چهارده ماهشه.منم نگران میشم...نمیتونمم چیزی بگم میترسم شوهرم باهام دعوا کنه چرا به مادرم اونجوری گفتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای که چقدر نگران بچه دار شدنمم با این قوم شوهر که دارم 

میفهممت استارتر اگر حرفیم بزنی صدتا مشکل دیگه پشتش درست میکنن برات 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
چقدر بچه داشتن سخته😑

اره اخرشم یکی بیاد ببرش و هر روز دعوا و جنگ

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 

بگو به دوستم با کلی ذوق گفتم پسرم اینکارو میکنه گفته اصلا نزار دکتر بچه من گفته دور از جونش باعث اسیب دیدن مهره های گردن و نخاع میشه

فکر کنم دوستم حسودی میکنه

امیدوارم خودشون بفهمن

خیلی دوس دارم عروس های خودتونم ب مادراتون هی بگن بیشعوررر ....زمین گرده یخورده درست حرف بزنیم‌‌ در م ...

تو مادرشوهر منو نمیشناسی پس لطفا نصیحت نکن..یا اینکه مادرشوهرت گل هست فک میکنی همشون خوبن...

خیلی دوس دارم عروس های خودتونم ب مادراتون هی بگن بیشعوررر ....زمین گرده یخورده درست حرف بزنیم‌‌ در م ...

👌👌 

ادم باید در نظر داشته باشه دلش میخاد کپی همین اتفاق برای مادر خودشم بیفته

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 

بیشعوره میدونی چررا؟چون میبینه من مادرم نگران میشم با بچم اونجوری کنه..میفهمه خوشم نمیاد بازم اونجوری میکنه من حررص بخورم

پس واقعا باید خداروشکر کنم خونه بابا نشستم راحت 😑😂

اره بخدا 

تهش شوهر کردی بچه دار شدی ی پیوندی برقرار کن ک هیچ کس نتونه جداش کنه البته فتنه نباشیا😐عروستم بخا مادر شوهر بازیم در نیار