2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچیزی که خودت علاقه داری برو بخر، برای دل خوت، چکار به مد داری؟ هرروز یک چیزی میاد تو باید دنبالش ب ...

من خودم دوست دارم قیمتشم کم نیست 240هست میگم ازمد نیفتاده باشع بخرم پشیمون بشم

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
هرچیزی که خودت علاقه داری برو بخر، برای دل خوت، چکار به مد داری؟ هرروز یک چیزی میاد تو باید دنبالش ب ...

الان من وسایل پذیراییم کریستال چک هست جدیدا اومدن انقدر دلمو زده اون کریستالا😐😣😣😣

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
الان من وسایل پذیراییم کریستال چک هست جدیدا اومدن انقدر دلمو زده اون کریستالا😐😣😣😣

هر سال کلی ظروف و وسیله جدید میاد مگه میشه هر سال آدم کل وسایلش رو عوض کنه یه چیز ساده و شیک بگیر که به بقیه ظروفت بیاد

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی

هنوز مده ولی قاب یا چیزی که آینه روش قرار میگیره، تغییر کرده و جدیدتر شده ولی بازم فکر نکنم برای سال آینده مناسب باشه. مدلای جدیدتر و شیک تری اومده اسمشون رو یادم رفته تو اینستا نگاه کنی،تبلیغاتشون اومده

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    
من خودم دوست دارم قیمتشم کم نیست 240هست میگم ازمد نیفتاده باشع بخرم پشیمون بشم

علاقه شرط مهم خریدن یک وسیله هست، با مد بخوای پیش بری کلا از زندگی کردن عقبی، کریستالهات اگر جلوی چشم هست یک مدت جمع کن بعد از چند ماه بیاربیرون، بازم تازگی پیدا میکنن

برام هیچ حسی شبیه تو نیست❤