2777
2789
توضیح دادن نشانه ضعفه🤣🤣🤣دایورتش کن بیشتر حرص میخوره اینجوری بی توجهی بزرگترین سلاحه حالا خود دانی

مگه اینجوری توضیح میدم😂😂😂

بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫
اگه نتونی چی

چیو نتونم؟من کلا ادمی برام مهم نیس 

همه ما میتونیم شک نکن 

اینا مهر طلبی و ترس 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه ها  چهار تا چیز هم یاد میگیرین🤔

باشه خب حالا که اصرار کردی😂

بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫
گروه تقلب داریم میخای ادت کنم😂😂البته همه روز سوت و کوره به جز ۸صب

تقلب مدرسه؟ 😂😂

باشه خب حالا که اصرار کردی😂

فقط جز مخ و مخچه و هیپولاموس و نورون و یاخته وو...

راجب چیز دیگه حرف بزنین ریموو میکنن.😄

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
چیو نتونم؟من کلا ادمی برام مهم نیس  همه ما میتونیم شک نکن  اینا مهر طلبی و ترس

هوممم یکم یاد بده بمنم😭

فقط جز مخ و مخچه و هیپولاموس و نورون و یاخته وو... راجب چیز دیگه حرف بزنین ریموو میکنن.😄

برررو بابا😂برا خودت🙁

اره😂😂شما برا دانشگاهم میخوای تو گروه خواهرم ادت میکنم😂😂

نه مدرسه میرم نه دانشگا😂😂

برررو بابا😂برا خودت🙁

دیگه گفتم کارتون راه بیفته.

پس هیچی😁

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
هوممم یکم یاد بده بمنم😭

توصیه میکنم کتاب مهر طلبی بخونی 

ببین پسرا این دورع زمونع عجیبن دنبال یکین ک محل ندع 

اینم بدون کسی ک بخادت میخاد دیگ دنبال این سردو گرم شدنت نیس اینا بهونس 

اینم بدون زن ضعیف نمیخان دنبال ادم خودساختع با روحیه جسور ان 

خودتو شکل بدع شک نکن میاد سمتت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh