2777
2789
عنوان

بارداری

171 بازدید | 18 پست

سلام.بچه ها من امروز بعد ۹ روز عقب انداختن آزمایش دادم 

شوهرم رفت جواب گرفت متصدی گفته مثبته،ولی من عددشو با چیزایی که نو نت نوشته چک میکنم کمه ۸۱۱.۱۳ 

در صورتی که تو خود برگه آزمایش نوشته هفته ۴ تا ۵ باید ۷۴۰۰ باشه 

من خیلی تجربه ندارم میشه کمکم کنید 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش بتات خوبه مبارک باشه♥️

ممنون عزیزم.هنوز تو شوکم 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
خوب لقاح دیر تر گرفته چیکار به عددش داری مثبته دیگه  ۳ هفته دیگه برو سونو

استرس دارم همش نگران بارداری خارج رحمی و ....

اگر در هفته هشت سونو گفت صداي قلب نيست دوهفته از هفته هشت كه دكتر گفت بزار بگذره بعد دوباره برو احتمالا هست ولي اصلا استرس ونگراني نداشته باش طبيعي طبيعي و احتمالا جنسيتش پسره 

بعد ی سوال ترشح الان تو این هفته ها طبیعیه؟؟؟انقد ترشح دارم فکر میکنم پریود شدم 

استرس دارم همش نگران بارداری خارج رحمی و ....

خوب عادیه استرست اما وقتی همه چی عالیه چرااا استرس اخه 

بتات عالیه 

فقط هفته های اول استراحتت باید زیاد باشه حتی یه وسیله دو کیلویی بر ندار

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه