2777
2789
عنوان

ثواب کُنیا 😍😍 از دستش نده 😃

73 بازدید | 8 پست

شب میلاد محمد(ص) ❤️

۱۰تا یا ۳تا تا صلوات بفرست 😃حالا هدیه کن به اقا محمد ابن عبدالله 🌹

بخواه ازش دعات کنه پیش خدا 

اخه اگه یکی که عزیز و دلش پاک دعات کنه پیش خدا خیلی سعادت میخواد🥹الهی که نصیب همه ءعزیزان بشه دعای افراد دل پاک و خصوصا که اون دعا کنند معصوم و محب الهی هم باشه🥹🥹

تولدشون تبریک بگیدبه امام عصر عج و بفرستید یه صلوات هم برای شادی ایشون 😃

الهم عجل ولیک فرج 🌹❤️

خدایا توجه  ، عاقبت بخیری ، دل پاک ، قلب مهربون، خیال اسوده ، سلامتی ، ارامش ، امنیت و از همه مهم تر سلامتی و سر بلندی و ارامش خانوادهامون رو نصیبمون بفرما ❤️🌱

تو ی شب میلاد پیامبر بفرست صلوات و صدا بزن خدا ی مهربونو و واسطه قرار بده پیامبر رحمت رو و بخواه که الهی ببینی به چشمت خواستتونو❤️

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵      قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

تبریک فراوان به همه ی دوستان عزیزم تولد اقا محمد ابن عبدالله 

انشاءلله که وجودتان همیشه ارزشمند و مفید واقع بشه❤️😃

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵      قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

منم دعا کنید با قلبهای مهربونتون

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

10 تا فرستادم

ظهور امام زمان

خونه روستایی بزرگ

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الهی آمین 

برای ظهور دعا کنید 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

منو عزیزام هم دعا کنید لطفاً خیلی خیلی محتاج دعام 

نمازی ذکری دعایی برای جان روایی نیست ؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست