2777
2789

توو دنیا کسی هست که تا به حال به او اهانتی نشده باشه؟!

به خود من آنقدر تا به حال اهانت شده که دیگه از توهین کسی نمی رنجم.

رنجیدن مانع از این میشه که آدم کارش رو انجام بده و اگه آدم بخواد دنبال قضیه رو بگیره وقتش تلف میشه. زندگی همینه دیگه

من اول ها از توهین مردم خیلی اوقاتم تلخ میشد ولی بعداً که خوب فکرش رو کردم دیدم که همهٔ اونها دل شکسته اند و یه جایی تو زندگیشون زخم خوردن

هرکس میترسه که از همسایه اش تو سری بخوره به همین جهت سعی داره که دست پیش بگیره تا پس نیفته .

رمان مادر _  ماکس

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش

اگرم از غصه خسته شدین

برین تاپیک‌دوستم‌‌ تا کلی به لبتون‌خنده بیاد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5669527/یکم-خنده-2

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگرم از غصه خسته شدین برین تاپیک‌دوستم‌‌ تا کلی به لبتون‌خنده بیاد https://www.ninisite.com/discu ...

مرسی خانومم😒💚🍃

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

همون جمله آخرش که گفتی دست پیش رو می گیره در مورد یکی از آدم های مهم اطرافم اتفاق افتاد چون تو زندگیش خیلی سختی کشیده بود همیشه و هر روز دست پیش رو گرفته بود برای من و اذیتم می کرد  کاش دنیا و آدماش با هم مهربون تر بودن  

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
همون جمله آخرش که گفتی دست پیش رو می گیره در مورد یکی از ادم های مهم اطرافم اتفاق افتاد چون تو زندگی ...

الهی آمین♥️🌹

همه ‌چی درست میشه🌱

اون فرد مادرشوهرم بود من خیلی دوستش داشتم و احترامشو داشتم ولی ایشون خیلی دلش سنگ شده بود الان ...

عزیزم ناراحت شدم 

تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که ذهنتون رو همیشه اروم نگه دارین و اصلا پی این نباشین که تلافی کنین

اگر همسرتون همراهتون باشن عالیه در غیر این صورت هم وقتی ناراحت میشین منطقی جوابشون و بدین و اینو بدونین ارزش شما بیش از هر چیزیه♥️♥️♥️