2777
2789
عنوان

حمام کردن نوزاد

93 بازدید | 10 پست

سلام .مرسی که اومدین تایپیکم .من آخر ماه سزارین میشم کارای مربوط به خودمو میتونم با همسرم انجام بدم ولی در مورد حمام بچه نمیدونم چیکار کنم ..به نظرتون بمونه دو سه هفته دیگه ی خورده جون بگیره خودمم خوب بشم و  با کمک همسرم ببرمش حمام اشکالی داره یا بعد بیمارستان حتما باید حمامش کرد ؟؟

.                                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد شرایطمون مثه همه.منم نوزادم الان ٢٢ روزه س. ٢٠ روزگیش با شوهرم بردیمش حموم

آخی عزیزم مبارک باشه .منم میخام خودم سرپا شدم با همسرم ببرمش .تو ۲۰ روز بدنش بو نمیداد؟ طفلی بچه ام باید بدن کثیف تحمل کنه ‌.آخ که چقدر سخته دوری و بی کسی 

.                                              
آخی عزیزم مبارک باشه .منم میخام خودم سرپا شدم با همسرم ببرمش .تو ۲۰ روز بدنش بو نمیداد؟ طفلی بچه ام ...

سلامت باشی گلم. خدا بزرگه. منم غریبیم. تازه بعد یه هفته شوهرمم رف شمال سرکار. دیگه ببین چقد سختی کشیدم. وقتی برگشت بردیمش.

با دسمال مرطوب بدن نی نی رو پاک کن . چاره چیه گلم

سلامت باشی گلم. خدا بزرگه. منم غریبیم. تازه بعد یه هفته شوهرمم رف شمال سرکار. دیگه ببین چقد سختی کشی ...

طبیعی بودی یا سز ؟ منم تنهام ولی توکلم به خداست .

.                                              

اسی کلاه حموم بگیر بزار رو سرش ک اب نره تو صورتش؛تو حموم هم نبرش یه وان کوچیک تا تشک بزار تو اتاق بغل بخاری اونجا حمومش کن با یه کتری اب هم میشه حمومش بدی بعد ۱۰روز ک رفتی بخیه هات بکشی احتمالا میتونی حمومش بدی چون دیگه درد خاصی نداری با شیافت؛راستی منم اخر ماه سزارین میشم🤩

اخرش 
گفتم که کسی ندارم کی ببره

من اطلاعات دقيق ندارم ولي شنيده بودم ده روزگي نوزادو حموم ميكنن 

٢٠روزگي ام ميتوني ببريش حموم فقد بدنشو با دستمال نم دار تميز كن ك بو نگيره 

ميشه دعا كنيد قرضامونو بديم ❤️زهرام