خالم توسینش یه چیزی مث غده سفت شده بود وقتی رفته دکتر گفته عفونت کرده بعدم چرکشو باز کردن کشیدن بیرون... بعدم فرستادش آزمایش... که هنوز جوابش نیومده....خدای نکرده شماتجربشو نداشتین؟نمیدونین مشکلش چیه؟به یه نفر گفته... گفته فرستادن آزمایش که بفهمن غدت بدخیمه یا خوش خیم... حالش خیلی بدع... دوتا بچه کوچیک داره همش نگرانه... خواهش میکنم اگه تجرب دارید بگین
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفتهای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آنها، مخلوط زبانها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
کاش هردوتاشومیدادی بخوره من اوایل بلدنبودم خالم دعوام کردیه بارچپ بده یه بارراستودیدم راس میگه
خب بچه اولمم چونهمینجوری شده بود واسم درس شد گفتم دومیو همینجوری یبارچپ یبار راست میدم اما دلسا هممثه مهراد از ۴ماهگی به بعد ازسینه راستمنخوردن....دوتاشون تا۴ماهگی خوردن....حالاخداکنه بعدازاینکه ازشیربگیرمش خوب بشه