2777
2789
عنوان

کسی تا حالا دوبینی داشته؟

1517 بازدید | 9 پست

دو ماهه که وقتی به نوشته های موبایل یا کتاب نگاه میکنم اکثرا زیر نوشته ها سایه های همون کلمات رو بصورت کمرنگ میبینم. زیر نویس فیلمهای تلویزیون رو هم به همین شکل و بصورت حاله میبینم. هر دو چشمم اینطوره. گاهی هم خوب میشه ولی بیشتر اینجوریه. ولی بقیه اجسام رو بصورت دو بینی نمیبینم. از بیماری ام اس میترسم چون تا حالا دو تا بیماری خود ایمنی داشتم. کسی تجربه دوبینی رو داشته یا میدونه دوبینی در ام اس به چه شکله؟

حس میکنم بیشتر که به موبایل نگاه میکنم این قضیه بیشتر میشه

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل
عزیزم شاید یه آستیگمات ساده باشه نترس برو پیش یه اپتومتریست

یکسال پیش رفتم دکتر چشم بهم گفت چشمت خیلی خیلی کم‌آستیگمات داره . یعنی این‌پقدار کم میتونه باعث دوبینی بشه؟

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکسال پیش رفتم دکتر چشم بهم گفت چشمت خیلی خیلی کم‌آستیگمات داره . یعنی این‌پقدار کم میتونه باعث دوبی ...

استیگمات نسبت به دوربینی و نزدیک بینی خیلی سریع تر پیشرفت میکنه ولی بازم یه چک بشید خوبه

استیگمات نسبت به دوربینی و نزدیک بینی خیلی سریع تر پیشرفت میکنه ولی بازم یه چک بشید خوبه

ممنون .پس اول برم برای دکتر چشم و اگه نتیجه نداد برم برای مغز و اعصاب

ممنون

نتیجه چی شد رفیق؟

رفتم چشم پزشکی گفت دید نزدیکت ضعیفه وقتی مطالعه میکنی یا با گوشی کار میکنی به چشمات فشار میاره . گفتش اگه ام اس باشه اینجور نیست که مثلا امروز دوبینی پیدا کنی و فردا خوب بشه و یا امروز صبح دوبینی پیدا کنی و تا شب خوب بشه. گفت ام اس آسیب میزنه به عصب چشم و یکی دو ماه طول میکشه تا خوب بشه و حالت سیکلی داره . برا مطالعم عینک داده . گفت معمولا ام اس روی جاهای دیگه بدن هم اثر میزاره ولی شما حرکات دست و پات و .... طبیعی و بدون مشکله.