2777
2789
عنوان

کادوی زایمان

121 بازدید | 16 پست

خانم ها .من خودم شاغلم و درآمد خودم پس انداز میکنم و اکثر هزینه های خونه و حتی بخشی از سیسمونی دخترم برعهده همسرم هستش .حالا ۱۵ روز دیگه بچم بدنیا میاد ولی همسرم پول کادو نداره ولی خودم ۶ تومن دارم میخام برم ی تیکه طلا بخرم به خانواده هردومون بگم که کادوی همسرمه .به نظرتون کارم اشتباهه چون خودم همسرم میشناسم اگه داشت حتما میخرید و نمیخام پیش بقیه سرافکنده بشه .و به نظرتون با ۶ تومن چی میشه خرید ؟

.                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت خوبه ولی کاش شوهرتم یه چیزیکه پولش میرسه برات بگیره .بین خودتون بهت بده .گلی گلدونی چیزی .دست خالی نباشه درحدتوانش بگیره بیاره ‌.

شش میلیون میشه تقریبا۴ گرم .خوبه .

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
کارت خوبه ولی کاش شوهرتم یه چیزیکه پولش میرسه برات بگیره .بین خودتون بهت بده .گلی گلدونی چیزی .دست خ ...

برای بیمارستان گل میگیره ولی پول کادو مخصوصا طلا رو نداره فعلا 

.                                              

البته۴گرموبدون اجرت ساخت حساب کردم .کلیم پول اجرت میگیرنا .دست دو بخوای بگیری که اجرت ساخت ندی میشه ۴گرم .گرمی یک ملیونو خورده ای تقریبا

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !