2777
2789
عنوان

شما من خوشحال نیستم؟ :(

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 112 پست
عمه ریحانه سلورا ممنونم مامان متین دیروز اففففففففففتضاح بود فک کن شانس من که ذوقم بودم میخواستم تاپیک خبر خو شبزنم ینی کوفتم شد قشنگ
خدا هم که باشی ...😉  باز کسی هست که از تو ناراضی باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اون اوایل همینجور الکی میزدم زیر گریه.شوهرم هاج و واج میموند که من چمه
یا نُورُ یا بُرهَانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکفِنِی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ اَسئَلُکَ النَّجاة یَومَ ینفخ فِی الصُّورِ
منم بهت تبریک میگم مبارکه وقتی دستای کوچولوشو تو بیمارستان گرفتی دستت نصفی از این خیالات از یادت میره انشالله به امید اون روز
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
میدونی یه خورده هم مثل زمان پری تو حاملگی هورمونهای بدنت بهم میریزه
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
منم اصلا باورم نمیشه هی میگم خدایا الکی نگفته باشی ابروم جلو شوهرم بره شوهرم که میگه تا حالت به هم نخوره من باور نمیکنمفیلم ایرانی زیاد دیده
خدا هم که باشی ...😉  باز کسی هست که از تو ناراضی باشد
متین جون دعا کن صحیح و سالم باشه.دختر و پسرش دست خداست
یا نُورُ یا بُرهَانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکفِنِی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ اَسئَلُکَ النَّجاة یَومَ ینفخ فِی الصُّورِ
هورمونه هورمون
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید