2777
2789

من بعد دو هفته دارم میرم سر کار .فروشندگی لباس هست لامپ زیاد روشنه تو مغازه  یکی از دوستام امده میگه تا چهل روز باید عینک بزنی.دیگه وقتی عینک و ماسک میزنم هیجا رو نمیبینم عینکم بخار جمع میشه.میگه گوشی و تلوزیونم بزار کنار  اینم بگم دید کامل رو بدست نیاوردم واقعا دارم افسردگی میگیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله باید تا ۴۰ روز عینک افتابی استفاده کنی ۴۰ روز موبایلو قط کن دیگه 

بالای ماسکتم از این چسب کاعذی ها بزنی بخار نمیکنه دیگه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
۵ میلیون هزینه عمل بود .بیمارستان نوین دیدگان تهران .

بسلامتی گلم 

شماره ی چشمت ۰ند بود من ک دیگه بریدم از عینک 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
بله باید تا ۴۰ روز عینک افتابی استفاده کنی ۴۰ روز موبایلو قط کن دیگه  بالای ماسکتم از این چسب ...

یعنی قیافم عین داعشی ها میشه مشتری بیچاره نمیدونه من دارم کجا رو نگاه میکنم 

یعنی قیافم عین داعشی ها میشه مشتری بیچاره نمیدونه من دارم کجا رو نگاه میکنم 

ب جهنم مشتری مهمه یا سلامت چشمت بخدا من ی معلم داشتم چهل روز تمام تو کلاسا سالن بیرون عینک دودی میزد 

سلامت باشی ۲.۷۵و۳.۷۵

من ۴😑😑😑اصن نمیدونم لازک میشه نمیشه 

راستی فرق لیزیک با لازک چیه؟

ب جهنم مشتری مهمه یا سلامت چشمت بخدا من ی معلم داشتم چهل روز تمام تو کلاسا سالن بیرون عینک دودی میزد ...

اره باید سعیمو کنم کاش این کرونا نبود حداقل ماسک نمیزدیم