2777
2789
عنوان

سایت شرطبندی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مرتیکه عوضی فقط دلم برای دخترش طلا می سوزه بیچاره با این مامان و باباش ک از اول مال حروم ریختن ...

خدا به کیا بچه میده منم دلم براش خیلی میسوزه بچه از دوسالگی بی پدر مادرشد

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
خوشحالی ؟؟

نباشیم؟؟پول این مردم و با سایت هاشون خوردن، همون تتلو گفته اینکه میاین میبازین تو سایتم و پولتونو بالا میکشم دارن بدهی هاتون رو به من میدین.. اینا خوشحالی نداره که جمع بشن؟؟

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
ن ..پویان قبلا سایت داشت پولاشو جم کرد ..گرفتنش ی مدت زندان بود دراومد الان فقط خوانندگی میکنه و موز ...

اهان 

اره خیلی شما ناراحتی؟!

متاسفم 🙃واقعا اون هم یک انسان 

نه عزیزم برای من فرقی نداره چون پیگیر همچین ادمایی نیستم ولی از بدبختی کسی خوشحال نباش اونا ب زور دست کسیو نگرفتن ک بیان تو سایتشون بازی کنن همه با انتخاب خودشون رفتن 

بقیه حساب کار دستشون اومد خودشون و جم کنن فکرکردن وون از ایران رفتن هرغلطی میخوان میتونن بکنن این میلاد حاتمی باید به سزای کاراش برسه چون خیلی هارو بدبختو بی ابروکرد

متاسفم 🙃واقعا اون هم یک انسان  نه عزیزم برای من فرقی نداره چون پیگیر همچین ادمایی نیستم ول ...

باید از بدختی کسی ک هزاران ادم رو بدبخت کرده و حسابای مردم رو خال کرده خوشحال باشیم

چاقو گذاشتن زیر گلوشون ؟؟؟؟؟

وقتی زندگی انچنانی رو میریزن تو اینستاگرام و مدام میگن از این راه پولدار شدن ۹۰ درصد نوجونا میرن سمتشون و الان نباید شعار  من چه و به تو چه بدیم، اینا خون خیلی ها رو کردن تو شیشه.. واقعا خوشحالیم که دارن جمع میشن، تتلو به طرفداراش فحش میده و میگه بیاین بدهی هاتون رو بدین خب تا کی باشن و ببرن؟؟ باید یه جایی بساطشون جمع بشه

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
باید از بدختی کسی ک هزاران ادم رو بدبخت کرده و حسابای مردم رو خال کرده خوشحال باشیم

نظر شما محترمه 🙂 ولی کسیو مجبور نکردن برن تو سایتشون چرا منو شما تو سایتشون نیستیم ؟؟؟چون خودمون نخواستیم اونایی که اعتماد کردن باید چوبشو بخورن امیدوارم به راه راست هدایت بشن تا اینکه برای بدبختیشون خوشحالی کنم 😁😁😁