2777
2789
عنوان

شپش😭😭😭

185 بازدید | 13 پست

سلام خانومای عزیز امسال مدارس تعطیله نمیدونم دختر کوچیکم از کجا سرش شپش افتاده خونمم تازه جابجا کردم همه چیرو شستم اوردم جایی هم نرفتیم هر سال تو مدرسه میگرفتن هردوتا دخترام امسال موندم دختر کوچیکم ک مدرسش هم انلاینه از کجا شپش افتاده سرش اعصابم خورده هردوتاشون موهای خیلی بلندی دارن بنطرتون روغن زیتون تاثیری داره برای اولین بار میخام امتحان کنم اینستا نوشته بود خیلی خوبه دعا کنید زودتر ریشه کن شه تا سر دختر بزرگم نیفتاده ک بیچاره میشم😭😭😭

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه راها رو رفتم به خیلی از کاربرا هم اینجا گفتم هیچکدوم تاثیر نداشت فقط قطره شپش کیمیا وتمام...نیاز به ضد عفونی خونه هم نداری

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
باید ازداروخانه شامپو ی مخصوصشو بگیری.بعد خودت توموهاشو بگرد تخمایی که چسبیده به موهاشو دربیار چندرو ...

هر سال شده پای ثابت موهای بچه های من و هرسال مینداختم گردن مدرسه اخه امسال از کدوم گوری پیداش شد

زندگیم دخترانم و همسر عزیزم😍

۱۰ روز پیش سر دخترم شپش افتاده بود . از پسر همسایه گرفته بود .اونم رفته بود آرایشگاه اونجا آرایشگر  بهش گفته شپش داری . من سس مایونز و روغن  رو قاطی کردم زدم ولی بازم ترسیدم رفتم شامپوش گرفتم یه بار زدم خدا رو شکر فعلا که خبری نیست

هر سال شده پای ثابت موهای بچه های من و هرسال مینداختم گردن مدرسه اخه امسال از کدوم گوری پیداش شد

من موهای نازنین دخترا وخودما با ماشین زدم وفایده نکرد اخر همون قطره رو زدیم هیچیم نشستم چون تا سه ماه ایمن میشه نمیگیره حتی اگه شپشم باشه

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
بنظرتون روغن زیتون فایده داره؟

من زدم با سس و اب اسقند وسرکه و.....هر چی که فکرشا بکنی فایده نداشت پوستشون داغون شد