2777
2789

سلام من ۱۷ هفته باردارم هنوز سونو تعیین جنسیت نرفتم ان شالله شنبه میرم سونو انومالی.حالا از رد حالات من حدس بزنید شنبه بیام اونایی که درست گفتنو جایزه بدم 😅

حالت تهوع نداشتم 

زمانی که گشنه گشنم میشد و واقعا هیچی تو معدم نبود بالا میاوردم 🤢

اشتهام اولا زیاد شده بود الان نرمال شدم 

نمیدونم پوست دستام خشک شده یا واسه مایع ظرفشوییمونه 

نوک سینه هان تیره شده

خیلی خواب الودو خسته شده بودم چند هفته ای هست که زرنگ شدم 

من قبلا پهلو داشتم تقریبا الان نمیدونم شکمم چطوری بزرگ شده فقط اطرافیان میگن که شکمت کوچولوعه شایدم چون قدم تقریبا بلنده

سونو ان تی بهم گفت هیلی ریزه فعلا نمیشه مشخص کرد ولی حدس میزنم دختره ولی باز اصلا مشخص نیست

از غذا های فست فود بدم میاد ولی کباب دوس داشتم 

صورتم خوشگل شده چون ۶ کیلو اضافع کردم 

بعد ویار خاصی هم ندارم تقریبا هنه چی میخوردم ولی خیلی ترش نه مزه های شیرین و ملسو ترجیح میدم 

خب؟

حالا اسم ریحانه خوشگله یا نیکی یا نیکو

برا پسرم امیرعلی یا محمد امین؟

تعداد رای : 33
نظرسنجی
دخمل....ریحانه
7
21%
پسمل.....امیرعلی
7
21%
دخمل ....‌.نیکی
12
36%
پسمل .....محمد امین
7
21%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

مندخترداشتم حالت تهوع و ویار زیااااد خیلی بالا میاوردم چیزای شور دوس داشتم و فست فود 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

اگ دختررررر نبود دختره

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕