2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم از ۲۵دی به بعد میتونی بری سون قلب اگه صبور باشی و هشت هفته ات بزاری تموم بشه سه بهمن خوبه بر ...

مرسی عزیزم منم شاید اوایل بهمن رفتم میذارم دو هفتم تموم بشه بعد

به نظرم از ۲۵دی به بعد میتونی بری سونو قلب اگه صبور باشی و هشت هفته ات بزاری تموم بشه سه بهمن خوبه ب ...

من چی من هشت آذر آخرین پریم بوده

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
من چی من هشت آذر آخرین پریم بوده

تو هم با سه روز فاصله تاریخی که به استارتر گفتم برو یا ۲۸دی برو یا اگه میتونی صبر کنی ۶بهمن هم بهتره چون هشت هفته ات کامله

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم

الان بری دکتر جز فولیک اسید و ویتامین دی1000-2000چیزی بهت نمیده بنظرم تا8هفته صبر کن اولین کاری که میکنی برو بهداشت محلتون فولیک اسید و سوره یاسین و به واسه تشکیل قلب خوبه

مبارکتون باشه،شماهم تقریبا شش بهمن خوبه برای سونو قلب

مرسی عزیزم.اها ممنونم ،💋💋❤️❤️

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
تو هم با سه روز فاصله تاریخی که به استارتر گفتم برو یا ۲۸دی برو یا اگه میتونی صبر کنی ۶بهمن هم بهتره ...

خخخخ من میخواستم این هفته برم. مرسی عزیزم