2777
2789
عنوان

میدونیدادم کی میمیره؟

117 بازدید | 10 پست

اون وقتی نفسش نمیاد یاقلبش دیگه نمیزنه ، مرگ نیست.

مرگ اون وقتی هست که سهت از زندگی مشترک بشه توسری خوردن و خرد شدن.

اون وقتی که شوهرت ادم حسابت نکنه بشینه تنهایی نهارجفتتونو بخوره وقتی که میدونه گشنه اید

اونجایی که مجبوری وقتی داری درس میخونی دنبال کارباشی که منت شوهرتو نکشی سرده تمون پول تاکسی

اونجایی که بری ازصبح تاشب کارکنی اخرسربهت ماهی۶۰۰تومن پول بدت

اونجایی که کسی نباشه بهش بگی دردت چیه

اونجایی که ارزوی مرگ کنی میشه مردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هییییییی عزیزم منم حالم خوش نیس اصلااعصابم ریخته بهم ولی من سرکارنمیرم ازاینکارام بکنه جررررررش میدم دوسم داره ولی چن وقتیه مثه قبل نیس قبلنابرام جون میداد

میگن باکسی که عاشق بوده واردرابطه نشین بوی معشوقه اش که بیادمیزنه زیرهمه چی😭😭😭😭
فکرنمیکردم این همه درمونده بشم

ب این فکرکن تنت سلامته و منت بنده ی خدا سرت نیست...همین ک میتونی ی لیوان آبو خودت برداری بخوری ینی خوشبختی🙂لبخند بزن

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
هییییییی عزیزم منم حالم خوش نیس اصلااعصابم ریخته بهم ولی من سرکارنمیرم ازاینکارام بکنه جررررررش میدم ...

خوش بحالت من محبورم برم سرکار.میدونی دلم هیلی شکسته .الان دارم بااشک نینویسم.واقعادیگه نمیخوامش دیگه روسش ندارم‌.خستم کرده