2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی خوبه این حرفارو بیایم اینجا بزنیم چون همو نمیشناسیم و خیلی راحت در مورد این چیزا حرف میزنیم .اما اینو بدون مردا خاله زنک خیلی خیلی خیلی زیاده .واقعا به عنوان مرد این چه کارایی هست میاین تو جنع خانوما میکنین ‌از این مردای خاله زنک متنفرم متنفرم یخوام سرشونو بکنم😡😡😡😡

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

[QUOTE=171148442]عزیزم خیلی خوبه این حرفارو بیایم اینجا بزنیم چون همو نمیشناسیم و خیلی راحت در مورد این چیزا حرف میزن ...[/QUOTE

نمیدونم دیگ جایی نبود بپرسم 

ادم باید خودش شخصیت داشته باشه و تو همچین بحث هایی شرکت نکنه وقتی من به جواب این سوال احتیاج دارم نمیتونم فکر شخصیت دیگران باشم 

[QUOTE=171148442]عزیزم خیلی خوبه این حرفارو بیایم اینجا بزنیم چون همو نمیشناسیم و خیلی راحت در مورد ...

میدونم حق داری منم خیلی سوال دارم . اما چند روز پیش یه تاپیکی یه دوستی زده بود گفت دوست داری همین الان کیو بغل کنی .همه گفتن منم گفتم شوهرم .خیلی ها هم گفته بودم شوهرم یا عشقم ‌این آقای بی شخصیت اومد جواب منو داد . میگه شوهرت کجاست.خب به تو شوهر من کجاست . من اصلا اسمشو نخوندم جواب دادم گفتم سرکاره .بعد میگه آخی نازی حتما تازه عروسی . مرده بی شخصیت . چندبار هم در خواست دوستی داد .

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .