2777
2789
عنوان

ممنون که گزارش زدین😐😐

224 بازدید | 31 پست

اخه من به کنار تاپیکهای قبلیم رو ی نگاهی مینداختین ببیتید همونحاهم  چقدر دقیق توضیح دادم من وسواس دارم شدید و  چون چیزیزکه پرسیدم مربوط به نجاست و غسل میشه  و نمیتونم از اطرافیان سوال کنم اومدم ازشما بپرسم دم اونایی که کمک کردن گرم والا نمیدونم چرا سخته براتون تشخیص بدین طرفتون دختر یا مرد با توصیحات کاملی که من میدم قشنگ معلوم بود از تاپیکام که دخترم و مرد نیستم و تو تامیکم قشنگ معلوم شد ی سری خودشونم همین مشکل داشتند  اگر نمیخایم جواب سوال بدیم تاپیک ترک کنیم چوت من نهایت زدم این حالت غسل داره یا نه  شما میتونی تاپیک ترک کنی بعدم نگی ادم این چیزهای شخصی را واضح سوال نمیکنه این موارد برای خانما شخصی نیست مثل پریود میمونه یمسئله شخصی ولی خب همه بهش واقفیم ولی ی سری چیزا رو بلد نیستیم یادمون ندادند باید سوال کنیم منم خیلی سرچ زدم بدتر وسواسی شدم غسلهامم ی ساعت دو ساعت زول میکشه خواستم بفهمم خیالم راحت بشه بقران مرد نبودم و نیستم 😑😑 قدرت تشخیصتون ببرید  بالا مردا نمیتونند چیزهایی که من دقیق شرح دادم و بفهمن  حالام😐 یاد بگیرید کسی سوال کرد جواب بدید شما مسئول کنکاش و کارگاه بازی نیستید  فقط لطف  کنید به طرف مقابل کمک کنید مثل من که کمک میکنم!هر سوالی باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا از اینجور آدمای خودشیرین زیاد هست، منم بخدا یه مشکلی دارم نزدیک یه ساله اینجا عضوم میخوام بپرسم از طرز فکرا و تهمتها میترسم. چندبارهم تو کلینیک سایت سوالمو پرسیدم ولی جواب نگرفتم و تو گوگل هم همینطور. متاسفم برای آدمایی که قضاوت میکنن و تهمت الکی میزنن واگذارشون به خدا

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
دیگه معلوم الحالن ،یه جا باید خالی بشن کجا بهتر از اینجا

اصلا فرض کنیم اسی مرد باشه حالا جوابشم بدیم گردن ما که نمیفته  نی نی سایت شده مچ گیری😐فکرم میکنند زرنگن بخدا تاپیکای ۸۹ دو میبینم  کیف میکنم از هم نوع دوستیشون الان  همه دنبال مچ گیرین نه رفع مشکل

اینجا از اینجور آدمای خودشیرین زیاد هست، منم بخدا یه مشکلی دارم نزدیک یه ساله اینجا عضوم میخوام بپرس ...

از من بپرس عزيزم من خودم زخم خورده همينام يبار تركيدم😑

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

خیلی سوالت چی بود عزیزم من احکام خوب بلدم خواستی بپرس

خودازضایی غسل جنابتع؟ من چهارسالع خودارضایی میکنم و غسل نمیکنم ینی نمیدونسم

ع ایندم میترسم😓😓😓😢😢 سیگار چیه داش ما ع دنیا میکشیم🖤شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزو شو داشتی اما حال که دعوت شدی زیبا برقص💜🌂
از من بپرس عزيزم من خودم زخم خورده همينام يبار تركيدم😑

میترسم اسی بیچاره بترکه😂😂

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد