2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا همه چی میدی؟الکی نگو

اره بخدا البته ۷ماه و نیمشه ‌ غذا باشه له میکنم میان وعده م میوه . دخترم فرنی بیسکوییت غذاهای ملینی که مخصوص خودش باشه مثل پوره بخدا نمیخوره 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
اره بخدا البته ۷ماه و نیمشه ‌ غذا باشه له میکنم میان وعده م میوه . دخترم فرنی بیسکوییت غذاهای ملینی ...

خب منم مشکلم اینه از غذاهای خودش نمیخوره ولی همش دلش غذاهای مارو میخواد

اش کشک مثلا خیلی دوست داره😞بش بدم بنظرت؟

دخترم ۱۰ ماهشه دهنم سرویس شده باهاش نه به غذاهای ما تمایل داره نه خودش فقط بند میشه به سینم .به زور بهش سرلاک و فرنی و آبگوشت و پوره سیب زمینی یا تخم مرغ میدم .نمیدونم چکار کنم وزن بگیره تپل باشه😭

دخترم ۱۰ ماهشه دهنم سرویس شده باهاش نه به غذاهای ما تمایل داره نه خودش فقط بند میشه به سینم .به زور ...

چون دندوناش داره اذیتش مسکنه سینت که تو دهنشه ارامش میگیره ولی خب اگه کمتر شیر بدی گرسنش میشه حتما و غذا میخوره

چون دندوناش داره اذیتش مسکنه سینت که تو دهنشه ارامش میگیره ولی خب اگه کمتر شیر بدی گرسنش میشه حتما و ...

سرلاک میدم بهش آبشم میخوره باز جیغ میزنه بخاب شیر بده بهم .شما هرچندساعت یه بار غذا میدی؟بچتون چندوقنشه؟

[QUOTE=171126336]خب منم مشکلم اینه از غذاهای خودش نمیخوره ولی همش دلش غذاهای مارو میخواد اش کشک مثلا خیلی دوست د..[/

اره عزیزم حتما . پشت برگه واکسنشم نوشته که اشکالی نداره فقط نفخشو خوب بگیر  خوب لهش کن

سرلاک میدم بهش آبشم میخوره باز جیغ میزنه بخاب شیر بده بهم .شما هرچندساعت یه بار غذا میدی؟بچتون چندوق ...

عزیزم 😍 من صبحانه ناهار شام با خودم میخوره اون وسط میوه میخوریم اگه باشه آب میخوره و همین زیاد نمیخوره ها چند قاشق