2777
2789
عنوان

گرافیک 😃

147 بازدید | 6 پست

سلاممممم

یه سوال داشتم 😃 کنکور گرافیک چطوریاس؟آزمون عملی هم داره؟اخه یکی گفته بود ورداشته شده باشه الان دقیق نمیدونم چه خبره...

بازار کار گرافیک چطوره ارزش خوندن داره؟طراحی باید در چه حدی باشه؟

ببخشید خیلی پرسیدم😁❤

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰

کنکور هنره فکر کنم... گرافیک رشته راحتی نیست اصلا برخلاف تصور خیلی هاا.ذهن خلاق میخواد و تلاش زیاد بازارکارشم خیلی خوبه❤️❤️❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
کنکور هنره فکر کنم... گرافیک رشته راحتی نیست اصلا برخلاف تصور خیلی هاا.ذهن خلاق میخواد و تلاش زیاد ب ...

عا ممنون ❤

یه سوال ازمون عملی داره یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عا ممنون ❤ یه سوال ازمون عملی داره یا نه؟

جانم منم گرافیستم داره اما برای بعد دانشگاه هس برداشته شده در کنکور کنکورش هم سخته دیگه نزدیکه 27 کتاب تخصصی فقط به جز عمومیا 

کاربری دست دو نفر 
جانم منم گرافیستم داره اما برای بعد دانشگاه هس برداشته شده در کنکور کنکورش هم سخته دیگه نزدیکه 27 کت ...

۲۷ تا😕

من انسانی ام از الان شروع کردم یه چندتا کتاب دارم میخونم قبلا هم کلی چیز درمورد هنر و تاریخچه و فلسفش خوندم میشه یه چندتا کتاب معرفی کنین که بخونم💗