2777
2789

من سال اوله خونه تکونی میکنم پارسال تازه عروسی کرده بودم در حد مرتب کردن کابینت و کمد ها بود امسالم چون از بهمن دانشگام شروع میشه از امشب شروع کردم فرشامم نمیشورم چون کلا روفرشی کشیدم خونمم کسی نمیاد تمیزن بیاید فوت و فن خونه تکونیتونو بگید یاد بگیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول پاییز دنبال شب یلدا  از اول زمستون دنبال شب عید  پس کی در حال زندگی میکنید ؟!

برا شب عید نیست چون خونم کسی نمیاد چون رشتم فنی هست از الان خونه تکونی میکنم

چون دانشگام شروع بشه فکر نکنم حتی غذا بتونم بپزم دیگ در این حد استرس دارم

دانشگاه مجازیه فعلا همه خونه ایم 

چه رشته ای هستی؟

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏

بله ازالان شروع نکنیم که میسه سر به هم کردن 

من شدیدا حساسم رو نظافت چندساله ازدواج کردم انگارتازه چیده شده جهازم 

بله از کابینتا شروع کردم هم کابینتو تاید میزنم هم وسایلو میشورم و خسک میکنم مرتب میچینم 

ازاونور هم لباسای کمد رو میریزم رو دور ابکشی تا گردو غبارش بره و کمد رو تاید میزنم خانه داریم زبانزده الانم که باردارم دوماهه ولی تو خونمه نمیتونم انجام ندم فقط یه روز سقف اشپزخونه میشورم

طراحی لباس براما اونجوری سخت تره چون دروسمون کلا عملی هستن 

طراحی دوخت میدونم آره هم خرجش گرونه هم کار های عملی داره الان تمیز نکنی خیلی بهتره چون کارت تو خونه انجام میشه

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
بله ازالان شروع نکنیم که میسه سر به هم کردن  من شدیدا حساسم رو نظافت چندساله ازدواج کردم انگار ...

منم خیلی حساسم شوهرم میگه از حد گذروندی دیگه از رو چهار پایه رفتن میترسم امشب انقد گیر دادم به پاک کردن روی کابینت قاطی کرد باید بگم مامانم بیاد کمکم چون میترسم واقعا