2777
2789
عنوان

امشب چقدر همه ازدواجی شدن

218 بازدید | 23 پست

دخترا به موقعش ایشالله یه بخت خوب براتون میرسه

من الان میگم ایکاش هیچوقت ازدواج نمیکردم و ایکاش من جای الان شماها بودم

دختری که از من خوشگلتره دخترمه....بعله اینجوریاس به مامانش رفته دیگه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون سبزیارو بیارین غیبتم اومد یه لحظه😐😂

ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟😢         

ببخشبد اسی، من یه سوال واسم‌پیش اومده. چ جوری تو درخواستایی ک واسم اومده، درخواستای دوستی رو میگم. یه درخواست از کسی هست ک توی اعلان ها نیس.چی کار کرده! چ‌جوری میشه. از کجا بفهمم چه زمانی درخواست داده

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

والا من شوهرمو یه دختر مجرد برده برا خودش همش باهمن منم طلاق نمیده برم رد کارم نه از من دل میکنه نه از اون

ببخشبد اسی، من یه سوال واسم‌پیش اومده. چ جوری تو درخواستایی ک واسم اومده، درخواستای دوستی رو میگم. ی ...

ندومبه