2821
2789
عنوان

درچه حالین؟🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 116 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم تنها تو اتاقم،،،به این فکر میکنم که کاش عقد نکرده بودم کاش مجرد بودم ،،،علاقم ب نامزدم صفر شده میل جنسیم بهش صفر شده ،،فقط دلم میخاد نباشه،،منم برم ی جا دور ک هیچکی نشناسدم تنها زندگی کنم

عزیزم درجریان بیماریت هستم. گاهی یادت میکنم وازخدابرات سلامتی میخوام

ممنون 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
من توام یا تو منی 🤣

ن بابا فکرم رویایی نیس اون ادم عشق قدییم بوده ک الان فوق پولداره و فقط گاهی فک میکنم چقد عوض شده یا حتی عوضی؟!

جریان مال ۸ سال پیشاس 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید. 🍃🌷
من‌پسرم رو پامهوتب داره حالش بده تا فردا اگه خوب نشه باید ببرم برای آزمایش تروخدا هر کی میخونه ی‌صلو ...

یه خاسته ی کوچولو میشه داشته باشم؟

میشه هروقت یاد من افتادین و نی نی سایت 

تو گروهتون بگین اولش برای شفای همه ی بیمارای سرطان خون

بعدش برای یه پسر جوون به اسم کاوه دعا کنن که شفا بگیره؟

خیلی لطف میکنید واقعا حال روحیش اصلا خوب نیست😇💛🌻

🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

قرصاتو اونجوری نخور بندازش ته استکان اب ولرم بریز توش اندازه یکی دو قاشق بزار حل شه تو اب بد ب ...

یکی دوتا نیس که مثه پیرزنا یه مشت قرص میخورم دائما 😁

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
درحال خوابوندن  ددخترم هرکی خوابش نمیاد بیاد اینابخوابونه5ماهشه

منم دارم پسر یکساله ام رو مبخوابونم نمی‌خوابه  

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید