2777
2789
عنوان

طلاق

535 بازدید | 71 پست

میشه بگید چه چیزی رو اگه ببینید یا متوجه شید بی برو برگرد طلاق میگیرید 

چه چیزی نابخشودنیه بنظرتون 

و کسایی که طلاق گرفتن بیان بگن روند چقد طول کشید 

چقد اذیت شدن 

دلیلشون چی بود

رفیقم بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خيانت  طلاق گرفتم نه ماه طول كشيد اولش اذيت شدم خيلي ولي الان خيلي خوشحالم از اون جهنم ر ...

بچه داشتی؟

شوهرت چطور راضی شد طلاقت بدع اصلا مخالفت نکرد؟

رفیقم بود 

عزیزم طلاق چرا من قبل یکبار به طلاق فکر کردم ولی وقتی فکرش کردم دیدم بجای اینکه به این فکر کنم که چطوری ازش طلاق بگیرم بهتر به این فکر کنم که بعنوان یک زن چطور شوهرم ایده الم کنم و کم و کسر کنار بیام و چطور اون مرد زندگی کنم و فکر کنم تا حدودی موفق هم شدم نمیگم صدرصد ولی شد اونچیزی که من میخواستم

بچه داشتی؟ شوهرت چطور راضی شد طلاقت بدع اصلا مخالفت نکرد؟

نه خيليم راضي بود چون با يكي ديگه بود بچه نداشتم

بعد طلاقم شوهرم اون دخترو گرفت كه باهاش بهم خيانت كرد

ولي بعد يه مدت طلاقش داد!

عزیزم نزدیک ۱سال پله های دادگاه بالا پایین رفتم وبالاخره تمومش کردم اولش خیلی سخته ولی اگه خودت میخوای زندگیت میخوره بچرخه زندگیتو از نو میسازی و گذشته اتو به کلی فراموش میکنی وایندتو میسازی همین من به علت خیانت.بی مسئولیت بودنش.تنوع طلب بودناش معتاد جنسی بود ازش جدا شدم

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤
عزیزم طلاق چرا من قبل یکبار به طلاق فکر کردم ولی وقتی فکرش کردم دیدم بجای اینکه به این فکر کنم که چط ...

خب من هفت ساله همیشه این فکرارو کردم و تمام تلتشمو کردم ولی متاسفانه شوهرم راه نمیاد و رفته رفته بدتر شد 

یه دختر دو ساله و چهار ماهه دارم موندم 

خیلی حالم بده باعاش 

خیانتم کرد

رفیقم بود 
عزیزم طلاق چرا من قبل یکبار به طلاق فکر کردم ولی وقتی فکرش کردم دیدم بجای اینکه به این فکر کنم که چط ...

خداروشكر من شش سال تلاش كردم ولي نميشد هردفعه با يكي بم خيانت ميكرد آخرش دكتر گفت بيماره دست خودش نيست

مستقیم درخواست طلاق دادی؟

اره دوماه بعد عروسی انقد منو میزد که نفسم بالا نمی اومد اخرش با استشهاد همسایه ها درخواست طلاق دادم ولی کلی اشنا داشت قاضی بهم گفت خوب کرده کتکت زده باید فیلم میاوردی قبول نیست بعدم 30 میلیون تومن دستی دادم تا بیاد امضا کنه طلاقم بده خونه میخاست تا طلاقم بده 

خب من هفت ساله همیشه این فکرارو کردم و تمام تلتشمو کردم ولی متاسفانه شوهرم راه نمیاد و رفته رفته بدت ...

ما زن کی میخوای بفهمی که بهم نوعی خودم نباید خیانت کنیم البته نه همه زن ها 

آخه مرد زن دار چه جذابیت واسه یک زن دیگه باید داشته باشه

منکه اصلا تصور نمیکنم شوهرم بهم خیانت کنه