2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه.لطفا کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 71 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظر شما الان دوباره کلا پوشکش کنم؟

راستش من خودم تجربه ندارم، ولی شنیدم وقتی بچه آماده نیست پوشکش کنید، چون بخوای زوری از پوشک بگیری اضطراب میگیره و کلا نتیجه عکس میده

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
بخدا نمیدونی چقدر تلاش کردمو بی فایده بود دیگه کلافه ام

هنوز امادگی نداره لابد..بهش فشار نیار....دخترمنم همین سن و ساله هنوز پوشکه...میخوام ۳سالگی به بعد اقدام کنم برای پوشک

سوگلی خدا منم💜
هنوز امادگی نداره لابد..بهش فشار نیار....دخترمنم همین سن و ساله هنوز پوشکه...میخوام ۳سالگی به بعد اق ...

وای خیالم راحت شد شمام مثل من هستید اخه هرکیو میبینم کوجیکتر از دختر من خیلی وقتم هست گرفتن از پوشک

وای خیالم راحت شد شمام مثل من هستید اخه هرکیو میبینم کوجیکتر از دختر من خیلی وقتم هست گرفتن از پوشک

منم زیاد دیدم ولی بچه ها که یکی نیستن...پسرجاریم تا۴سالگی میترسید پی پی کنه و پوشکش میکرد جاریم...دخترخواهرخودم ۳سالگی خودش جیششو گفت...منم که ففلا راحت گزاشتمش حالشو ببره...

به قول خالم(هیچ بچه ای با پوشک مدرسه نرفته که بچه ی تو بره)همیشه این حرفو بهم میزنه😘

سوگلی خدا منم💜
یکمی ارامش گرفتم ممنونم

فدلت

اره بابا اصلا فکرشو نکن و نه خودتو اذیت کن نه بچه رو و نه خونه و زندگیتو نجس کن...بچه باید به اون تکامل دستگاه گوارش و تناسل برسه تا بتونه خودشو نگه داره...اینایی که زود میگیرن مطمئن باش ضربه ی بدی به اون بچه میزنن اولینشم استرس و اضطرابه

سوگلی خدا منم💜
لطف کردی بابت توضیحاتتون ممنون عالی بود برام

خواهش میکنم عزیزم...

خودتم استرس نگیر اصلا سر پوشک..

چوشک چیزیه که اول و اخر جدانیشه از بچه ..

پس چه بهتر که اون بچه امادگیشو داشته باشه..

فرض کن بچه رو ۴سالگی ببرن سر کلاس اول بشونن ایا اون بچه اماده هست برای گیرایی درس ؟پوشکم همینه ۳تا۵سال بهترین وقت برای پوشکه

سوگلی خدا منم💜

من پسرمو سه سالگی از پوشک گرفتم چون امادگیشو قبل از اون نداشت تقریبا راحت هم گرفته شد

منم بادکنک میبردم تو دسشویی بازی میکردیم .کاغد میچسبوندم دیوار دسشویی مداد هم میبردیم نقاشی میکشیدیم.شعر واسه جیشش ساختیم میخوندم.

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲