2777
2789

اغاااا

قبلاً حرف مردم مهم نبود برام هاااا

تقریبا ۲ ماه پیش اومدم سر خونه زندگیم

یکم تو جهاز خریدن هنجار شکن بودم

مثلاً تو فامیل ما همه جهاز میچینن من نچیدم 

همه فرش روشن میگیرن من تیره گرفتم

و .....

دو تا دختر عموم هم با فاصله یک هفته از من رفتن

ح

اولش خوشحال هم بودم از وسایلم

حالا آنقدر هر کی اومد ی چیزی گفت دلم بد شده

اعصابم خورده

عکس میزارم ببینین فرشامو

حالا انگار چی شده که فرش عروس تیره اس

خب هر کس ی سلیقه ای داره

یکم احترام نمیزارن به سلیقه ادم

سلام سلااام😂😂😂😂😂😂خوبین خوشین سلامتین؟؟؟؟😋😋حالا ک اومدین امضامو ببینین میشه این پیج هنری مو فالو کنید؟؟؟هر کی فالو کرد بگه برایش حمد بخونم😍😍😍😍😍https://www.instagram.com/p/CAC9_uKnBXE/?igshid=1xbz5mg4ixg1p

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقآ فرش تیره خوبه ..بعدا متوجه میشی ..و بعدا اونا پشیمون

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

عزیزم اول از همه خودت باید به سلیقه ات احترام بذاری و با حرف مردم دل چرکین نشی

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

از همین اول زندگی کوچیکترین حرف و دخالت دیگران و جدی نگیر وگرنه خیلی زندگیت آسیب میبینه

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....